Şimdi Ara

NCsoft Yeni MMO'sunu Duyurdu: Wildstar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
         Uzak doğu kökenli bir firma olan NCsoft bu güne kadar pek çok kaliteli MMO oyununa imza attı. Carbine Studios ile ortaklaşa giriştikleri yeni proje bilim kurgu sevenlerin ilgisini çekecektir. Bilinmeyen gezegenleri keşfe çıkmak, Wildstar oyuncularının yapabilecekleri şeylerden sadece biri olacak.
     
         Wildstar'da Explorer, Scientist, Soldier ve Builder sınıfları bulunuyor. Sınıf seçimi oyunculara ikinci görev setleri vererek farklı oyun mekanikleri sağlayacak. Mesela Explorer olduğunuzda tırmanılamayacak kadar yüksek dağlara çıkarak mağaralar arayacak, Soldier olduğunuzda diğer oyuncuların katılabileceği büyük görevler alarak geniş bir alanda yaratık saldırılarını durdurmaya çalışacak, Scientist olduğunuzda objeleri tarayarak Wildstar'ın geçmişini ortaya çıkaracak ve Builder olduğunuzda şehirlerin gelişiminden sorumlu olacaksınız.
     
         ArenaNet'in Guild Wars 2'si gibi GamesCom'da oynanabilir olarak sunulan Wildstar'ın tanıtım videosunu ve oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
     











  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.