Şimdi Ara

Yeni Deus Ex'e Bir Kez Daha 90 Üstü Puan!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
       Deus Ex: Human Revolution, tam gaz harika inceleme skorlarıyla daha da merak uyandırmaya devam ediyor. Bundan önceki harika inceleme skorlarına bir yenisi de Games Master'ın yeni sayısı tarafından eklendi.
     
        Oyuna %94 puan veren dergi, oyun yapımında inanılmaz bir parça sloganıyla tanıttığı oyunun Deus Ex ismine yakışır şekilde dirildiğini açıklamış.
     
        Derginin Square Enix ve Eidos Montreal imzası taşıyan oyun için kullandığı diğer övgü dolu cümleler şöyle ilerliyor:
     
         "Bu nesilde görebileceğimiz tek seferlik oyunlardan"
     
          "Orjinal Deus Ex'in yaptığı her şeyi en doğrusuyla yapanve hatta çok daha iyiye götüren ilk yapım"
     
        26 Ağustos'a göz kırpan yapım, bu yaz gerçekleşen oyun açlığımızı tamamen doyuracak gibi görünüyor. Büyük bir beklenti içerisindeyiz.
     








  • Oyuna heryerden övgü ve yüksek puanlar yağıyor.

    Bu oyundan inanılmaz ümitliydim sonuçta Deus Ex kaliteli bir yapımdı ama bu kadarını beklemiyordum. Oyun resmen bu nesile damgasını vuracak.
  • Yabancı bir derginin adını vermişsiniz ama, Türk oyun sektörüne katkısı olan, Türk Oyun Dergi puanlarını neden vermiyorsunuz acaba? Yasak mı, yoksa anlaşmazlık falan mı var?
  • PlayForFun; kafan mı güzel oyun resmi olarak piyasaya cıkmadıve dünya çapında sayılı dergide incelemesi var-illa bi türk yorumu istiyosan oyungezer dergisi bu ayki kapak konusu yapmış oyunu
  • Oyungezer 9.4 vermiş oyuna...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PlayForFun

    Yabancı bir derginin adını vermişsiniz ama, Türk oyun sektörüne katkısı olan, Türk Oyun Dergi puanlarını neden vermiyorsunuz acaba? Yasak mı, yoksa anlaşmazlık falan mı var?


    Benimde yıllardır anlayamadığım şey bu zaten hiç türk sitelerinde türk dergilerindeki puanlar verilmez.Oyungezer çoktan deus ex i inceledi Bsc Misafir.
  • grafik olaral kötü daha oynmadım ama bakalım
  • Demek istediğim anlaşılmadı galiba. İsim veriliyorsa o zaman ben de isim vererek, tekrar yazayım. OYUNGEZER dergisi bu oyunu inceledi zaten ve maden bir derginin verdiği puan gösterilebiliyor, o zaman neden bir TÜRK DERGİSİ olan OYUNGEZER'in puanı yazılmıyor? Şimdi anlayabildiniz mi? :)
  • Çünkü Oyuzgezer vs. gibi dergilerin puanları Metacritic gibi kaynaklarda gösterilmiyor bu puanlar Metacritic'ten falan alınıyor bunlar Dünyanın takip ettiği kaynaklar..Ortalama puan bu kaynaklarla belirleniyor..
  • Metacritic'te sadece PC Gamer'ın puanı yer almakta şuan. Türkiye'de yayın yapan bir derginin puanı çok daha önemlidir bence. En azından not olarak, "Oyungezer dergisi de Ağustos sayısında, Deus Ex oyununa 9.4 puan vermiş." gibi bir yazı eklenebilirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayforFun -- 13 Ağustos 2011; 14:31:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.