Şimdi Ara

Criterion Yeni Bir Yarış Oyunu Geliştiriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Son olarak karşımıza Need for Speed: Hot Pursuit ile çıkan Burnout serisinin yaratıcısı Criterion Games şimdi de gözünü yeni nesile dikmiş gibi görünüyor. Bu konudaki ilk ipuçları firmanın iş ilanlarında ortaya çıktı.
     
         Criterion Games'in iş listesinde serbest dünya öğelerine sahip bir yarış oyunu için yapay zeka programcısının yanı sıra, yeni platformlar için çalışacak olan bir yazılım mühendisi arandığı yazıyor.
     
         Criterion Games'in  "yeni platformlar"dan kastettiği şeyin sonraki nesil olduğunu düşünüyoruz, ama Wii U'nun da 2012 yılının başında piyasaya çıkacağını unutmamak gerek.
     








  • şaşılacak bir durum değil ea iyi ekmek yiyor sanırım bundan
  • Bu adamlarda çok aşırı arcade yapıyolar ya NFS çok arcade olmuş her viraj driftle alınmaz ki abi driftinde bir anlamı kalmıyo. Burnotda da aşırı bir hız vardı bir üstüne saçma sapan bir yön sistemi yaptılar millet nereye gidiceğini şaşırdı Bu adamlarda iş var ama bence her projelerinde oyun zevkini baltalayan bir hata yapmayı başarıyolar. Artık yeni oyunda daha iyi bir şeyler bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barxxx

    Bu adamlarda çok aşırı arcade yapıyolar ya NFS çok arcade olmuş her viraj driftle alınmaz ki abi driftinde bir anlamı kalmıyo. Burnotda da aşırı bir hız vardı bir üstüne saçma sapan bir yön sistemi yaptılar millet nereye gidiceğini şaşırdı Bu adamlarda iş var ama bence her projelerinde oyun zevkini baltalayan bir hata yapmayı başarıyolar. Artık yeni oyunda daha iyi bir şeyler bekliyorum.


    aynen katılıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.