Şimdi Ara

3DS'i Orjinal Fiyatıyla Satın Alanlar Çok Pişman

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
        3DS'in geçtiğimiz günlerde Nintendo'nun aldığı radikal bir karar sonucu fiyatında %30 indirime gidilmesi henüz cihazı satın almayanları sevindirip kendine çekse de cihazı orjinal fiyatıyla satın alanları kızdırmışa benziyor.
     
        4Gamer adlı bir Japon sitenin yaptığı ankete katılan 6,469 Japon oyuncu 3DS'lerini fiyat indiriminden önce satın aldıkları için pişmanlık ve kızgınlık duyduklarını dile getirmişler. Mağdur kalanlar için yapılan bedava oyun kampanyasının da onların bu pişmanlığını çok az dindirmişe benziyor.

        Ayrıca ankete katılanların %49'luk bir kısmının 3DS'in oyun kütüphanesini yetersiz bulduklarını belirtmiş.
     








  • Nintendo'yu etkilemez bile 3DS'in satıp satmaması.
  • Nintendo 3DS konusunda başarısız oldu artık ne yaparsa yapsın sattıramaz.
  • Gelen Nes ve Gba oyunlarının değerini bilmeyeler kızıyorlar işte.Bilselerki onlara bedava nimet veriyorlar.Sonradan alanlar ise o nimetlere para ödemek zorunda.Nankörlük etmeyin hallerine şükretsinler.Nintendo bedava vermeyebilirdi de oyunları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

    Nintendo 3DS konusunda başarısız oldu artık ne yaparsa yapsın sattıramaz.


    Sen bana kimleri hatırlattın biliyor musun?

    Bir zamanlar yani bundan 7 yıl önce kadar bazı insanlar senin gibi konuşuyordu.Hep ağızlarında "Ya bu nintendo ne yaparsa yapsın satmaz DS"

    Yıl 2011 DS'nin satış rakamları 149 milyon üzeri bir rakam.

    Bu yüzden PSVita severleri olayları zamana bırakmaları ve gelecek sonu kabullenmenizi istiyorum.
  • Risque

    Hacı sende 3ds var degılmı
  • Konuya gelsene Risque, satış değerlerini söylemen yersiz ayrıca, psvita çıkmadan bu kadar emin konuşma. Bak eğer vita olmasa ben de 3ds alırdım, ama vita var. Daha güçlü, ekranı büyük. Neyse, konuya beklerim, seni soğutmasınlar güzel tartışma yaratıyorsun
  • Nintendo bazen böyle şeyler yaparak tüketiciyi sinirlendiriyor yada üzüyor ama sonradan tılsım değmiş gibi herşeyi düzeltiyor.
  • 3DS' ye verilen paralara yazık. %50 indirim bile yapsalar gidip de almam şahsen. Aradaki farkı görmek için kör olmak lazım. Bence 3DS, Wii gibi konsolları alanlar, oyundan, profesyonel oyunculuktan anlamayan kişilerdir. Sadece dönüp bir karşılaştırın PSP ile DS'yi Wii ile Playstation'u. Aradaki farkı göreceksiniz zaten. Gerek grafik kaliteleri olsun, gerek oyun çeşitliliği olsun, gerek oynanabilirlik değerleri olsun herşey açık açık ortada. Nintendo eskidendi artık teknoloji lazım, güçlü konsollar, sistemler lazım. Bunu veren ürünler varken neden fantazi yapıp da Nintendo' ya para kazandıralım ki akıl kârı değil bu iş. Tamam eskiden çok iyiydi SNes ile çocukluğumuz geçti. Gamecube, GBA ile devam etti. O zamanlar deli gibi oynardık. Fakat PC oyunları ile Playstation yükselişe geçti, Nintendo devri bitti. Oyun ve oyunculuk profesyonel bir hobi oldu. Aynı sinema, tiyatro v.s gibi. Nintendo hâlâ o eski oyunculuğa modası geçmiş oyunculuğa hitap ediyor. Kısacası:
    Nintendo: Amatör Oyunculuk




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Risque

    Gelen Nes ve Gba oyunlarının değerini bilmeyeler kızıyorlar işte.Bilselerki onlara bedava nimet veriyorlar.Sonradan alanlar ise o nimetlere para ödemek zorunda.Nankörlük etmeyin hallerine şükretsinler.Nintendo bedava vermeyebilirdi de oyunları.


    Nes,Gba oyunları güzelde sencede biraz pahalı değilmi?Yani 80$ edecek kadarBari 1 tane 3ds oyunu verseydi.
  • Değerini bilene...

    Edit: Bu arada avatar bölüm cezası aldım 19 Ağustos'a kadar mesaj atamıyorum ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxygen1777 -- 4 Ağustos 2011; 21:55:34 >
  • haha gayet iyi olmuş. nintendo şunu yeni anlıyor. senin para kazanacağın çekirdek yapı tenis oynayan ve oyunu sadece eğleneyim diye oynayan adamlar değil tersine hardcore oyuncu topluluğudr.
    ds faklılık getirdi oyundan anlayan anlamayan aldı die 3 ds tede aynı şey olacağını sandı. gördüğünz bu durum ortaya çıktı. senin GAMEBOY gbi bir el konsolun var. yıkıp geçmiş ortaqlığı. senin SUPER NİNTENDO gibi bir ev konsolun var. ateri salonlarında anca oynanan oyunları eve taşıyıp üstüne muhteşem 1. parti oyunlarla ezip geçmişsin.
    şimdi millete köpek sevdirip golf oynatıp para kazanmaya çalışıyorsun.

    nintendonun acil olarak 90 lardaki anlayışına dönmesi gerekir.
    psvita ds le böbürlenen nintendoyu bu nesil el konsollarında silecek.
    demedi demeyin
  • @Supermario Görürsem söylerim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Risque

    Değerini bilene...

    Edit: Bu arada avatar bölüm cezası aldım 19 Ağustos'a kadar mesaj atamıyorum ;)


    ya doğru, seni şikayet edeceğiz diyorlardı. Neyse, bitince gel, bekliyorum
  • Aynen Risqueyi takip ediyorum da beni harbiden güldürüyor...
  • @Risque Sen git bi su iç.Bu acı ona buna laf atmakla geçmez.Beyin bedava...
  • @Risque

    Tamam o kadar para verdin boşa gitti anlıyorum acını ama üstüne 1 bardak su içmekten başka yapıcak birşeyin yok boşuna ona buna saldırma.
  • 3DS'i ağzınıza almayın dilinizi yakar.

    Köpekler istedi diye atlar ölmezmiş.


    Bu iki sözü anlayan ve benimseyen kişiler yorum yapmasın.Onlarla bir derdim yok.3ds kullanmadan gelip yorum yazanlar miyamotodan örnek alsın adam gidip psp'yi deniyor.Sony başkanı acaba kaç kere eline alıp incelemişdir 3dsi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxygen1777 -- 4 Ağustos 2011; 22:47:10 >
  • Risque
    Nintendo3DS nesini bukadar sevdinde bukadar çok üstün süper bir konsolmuş gibi yorum yapıysoun.Bende denedim gördüm,DS bir farkı yok,3D öyle ahım şahım süper birşey değil insana derinlik hissi veriyo sadece 3D hiçbir işe yaramaz kaldıki uzmanlar gözü bozuyo başı ağrıtıyo dio.yani 3DS nasıl bukadar süper bir konsolmuş gibi görmene hayret ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut291

    Risque
    Nintendo3DS nesini bukadar sevdinde bukadar çok üstün süper bir konsolmuş gibi yorum yapıysoun.Bende denedim gördüm,DS bir farkı yok,3D öyle ahım şahım süper birşey değil insana derinlik hissi veriyo sadece 3D hiçbir işe yaramaz kaldıki uzmanlar gözü bozuyo başı ağrıtıyo dio.yani 3DS nasıl bukadar süper bir konsolmuş gibi görmene hayret ediyorum.


    Genelde oyunlarını baya övüyor ve Vita'yı kötüleyip 3ds'ye taç giydiriyor.

    -Vita'yı kötülerken 3ds'ye hayran oldu bir bakıma.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.