Şimdi Ara

EA Sports'tan Season Ticket'a Tanıtım Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         EA Sports geçtiğimiz günlerde yeni servisi Season Ticket'ın duyurusunu yapmış ve bu sistemin avantajlarını sıralamıştı. Bu duyurudan sonra Season Ticket servisi için bir tanıtım videosu da yayınlandı.
     
         FIFA başta olmak üzere madden NFL, NHL, Tiger Woods PGA Tour ve NCAA Football gibi oyunları kapsayacak olan bu serviste oyuncular saydığım bu oyunların dijital sürümlerine çıkışından 3 gün önce ulaşabilecek. yıllık ücreti 25$ olarak açıklanan bu serviste ayrıca daha sonra yayınlanacak olan indirilebilir içeriklerin de %20 indirimli alınabileceği belirtilmiş.
     
          "Milyonlarca oyuncudan daha önde olmak ister misiniz?" sloganına sahip olan Season Ticket uygulamasında ayrıca servise katılanlara özel web içerikleri de sunulacak. Season Pass sistemi için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     








  • Ammada büyüttüler şu oyunu hadi bakalım çıkınca görücez
  • Xbox live ye gelmiş .. İndirdim şimdi
    2000 ms points
  • Şimdi benim anlamadığım bu season ticket'i satın alınca bu oyunların hepsine 25$ fiyata ve oyun çıkmadan 3 gün öncemi sahip olacaz yoksa oyun çıkıp eskidikten sonra xbox live marketplace üzerine düştükten sonramı sahip olacaz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.