Şimdi Ara

League of Legends Sonunda Polonya'ya Açılıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Riot Games, sonunda Polonyalı oyuncuların isyanını ve lag problemlerini duymuş olacak ki sadece Polonya'ya özel bir League of Legends servisi açtı.
     
        Polonya oyuncuları her LoL oyuncusunun da destekleyeceğine emin olduğum gibi bir çok sunucuda vardı ve bir çok oyuncu oyunda İngilizce konuşulmamasından dert yanıyordu. Riot Games ise buna en iyi çözümü şöyle buldu;
     
         "League of Legends için Avrupa'dan çok fazla istek aldık. Özellikle de Polonya'da oyunumuzun çok tutmuş olması bizi çok sevindirdi ve onlara daha iyi ve özel hizmet verebilmek için ülkelerine, kendi dillerine ait bir servis sunmaya karar verdik. "








  • İnş Ruslarda o serverda oynarlar.
  • aynen umarım böyle birşey olurd kurtuluruz bence polonyalıları yoğun isteğine değil bu eu ayrıldığından beri eminimki east de oyun oynayan kesin azalmıştır adım gibi eminim buna bu yüzden polonyo ve ruslar o server a aktarcaklar geçen 15 milyon kullanıcı muhbbeti oldu ayrıldıkdan sonra na serverında üyelik açan sayısıda arttı.
  • harbi lanet gelsin bunlara ya! her oyunda abidik kubidik yazılar. üstelik oyunla ilgili konuşuyorlar. kendi aralarında lehçe ne yazıyorlarsa yazsınlar. adamların gang'ları bile lehçe. bu da oyundaki bütünlüğü, takım oyununu bozuluyor. o kadar komik ki, şampiyon seçme ekranında geliyorsun altta " trzcinie ....." şeklinde cümleler başlıyor. direk surrender butonu olsa basıcam. bu arada harbiden ruslarıda o server'a atsınlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.