Şimdi Ara

Halo 4, PAX'ta Olacak + Halo: CE'ten Yeni Videolar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Microsoft altın yumurtlayan tavuğu kesmeyeceğini geçtiğimiz E3 fuarında göstermiş ve Bungie - Microsoft ayrılığından sonra ilk Halo yapımlarını oyuncuların karşısına çıkarmıştı. Bu sene Master Chief'in ilk macerası Halo Combat Evolved'i Anniversary başlığı altında yenilenmiş bir şekilde göreceğiz. Daha sonra ise yeni bir üçlemenin ilk ayağı olan Halo 4 karşımıza çıkacak. İşte bu iki Halo oyunu için Microsoft'tan da yeni açıklamalar geldi.
     
         Microsoft bugün Halo: Waypoint kanalında yeni bir video yayınladı. Bu videoda Halo Combat Evolved'in ilk tanıtım videosunun nasıl yapıldığı anlatılmış. Aslında bu video ile daha çok oyunun özelliklerine ve yeni bilgilerine kavuşuyoruz. 343 Industries'ten önemli isimlerin yorumladığı videoda halo'nun 10.yılına da odaklanılmış. Videoda tabi ki oynanış görüntüleri de bulunuyor. Videonun sonunda ise PAX fuarında Halo için bir sunum olacağı ve burada Halo 4'ün yeni bilgileri ile birlikte Halo: CE Anniversary için de birçok oynanış videosu yayınlanacağı belirtilmiş.
     
         Halo CE: Anniversary'nin bu videosundan başka oyunun ön sipariş ekstraları da açıklandı. Oyunu ön sipariş ile alan oyuncular Avatar sistemi için Master Chief kostümü ile birlikte oyunculara Grunt Funeral Skull özelliği sunulacak. Bu özellik sayesinde ateş ettiğiniz Grunt'ların tüpü otomarik olarak patlayacak. Bu özellik içinde bir video yayınlandı.
     
         Her iki videoyu da aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. PAX fuarının 26 - 28 Ağustos tarihleri arasında Seattle'da yapılacağını da hatırlatalım.
        










  • stüdyoda bir bayan var zaaa üstüne birde genel menejer pohahaha :D
  • Sen yenisin galiba. Her stüdyoda bayan var nerdeyse ve çoğu önemli işlerde çalışıyorlar.
  • Bunu ön sipariş yapacağız birde anlaşıldı Avatar için MC kaçmaz siteye özel yapılmaz umarım parayla satsalar yine olur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.