Şimdi Ara

PES 2012'nin Yeni Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Konami firması geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış ve bugün için Pro Evolution Soccer 2012'nin yeni videosunun yayınlanacağını açıklamıştı. Söz verilen video geçtiğimiz dakikalarda oyunun Facebook sayfasında yayınlandı.
     
         PES 2012'nin bu videosunda direk oynanıştan çok oyun dinemiklerinin nasıl işlediği anlatılmış. Videoda bu dinamikleri anlatan isim ise PES Avrupa Takım Lideri Jon Murphy olmuş. Videonun ise genel olarak farklı parçalar halinde sunulduğunu görüyoruz.
     
         Bu parçaların ilkinde oyundaki bindirme özelliği anlatılmış. gerek normal paslaşma gerekse de normal paslaşmalarda arkadaki futbolcunun atağın durumuna göre bindirme yapma özelliği videoda anlatılan ilk özellik olmuş. Bu kısımda yapay zekanın hareketlerine de değinildiğini görüyoruz. Videoda ilerleyen dakikalarında ise çapraz koşular, duvar pasları, sahte koşu, bölgesel defans, bölgesel markaj ve topsuz alanda kontrol gibi özelliklere değinilmiş.
     
         Oyunun bu yeni videosundaki animasyonların ise beni pek tatmin etmediğini söylemeliyim. Açıçası bu yönde büyük bir gelişim beklerken biraz hayal kırıklığına uğradım. PES 2012'nin bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
         








  • hayatımda gördüğüm en kötü 2. pes oyunu ...FİFA resmen Krallığını açık ara ilan etmiş durumda şuan itibari ile (zaten 2009dan beri fifa daha iyiydi)..defans yapan oyunculara çok dikkatle bakarsanız ne kadar saçma sapan bir yapay zekanın olduğunu göreceksiniz..oyuncuların topa ne yatması yada nede müdahalede bulunması gibi hiçbir şey yok...kaleciler zaten çölde havuz bulmuşcasına sağa sola garip bir şekilde atlamalarından başka birşey yaptıkları yok..bir sıvamadıkları kalmıştı onuda yaptılar yaa pes doğrusu.. ;) geçmiş olsun konami..elveda..
  • Nick:dean.1995
    Ben beğenmedim.Gerçi bu ilk video ama.
  • Yapay zeka dışında dişe dokunur bir gelişme göremedim. Bu sene yapay zeka üzerinde çok durdukları belli ama geri kalan her şey Pes 2011 ile aynı gibi göründü bana. Gene kütük animasyonlar gene çok gerçekçi olmayan bir top fiziği var sanki.

    Bu sene Fifa 12 epey fark atacak gibi rakibine. Gönül isterdi ki bir 2k Sports da futbol oyunu işine girse. 3. bir firma görmek ortalığı kızıştırabilirdi fakat Ea Sports'u tutabilene aşk olsun. :)
  • Ya bu ne ya okadar bekledim düzgün birşey gelir diye Pes kendi sonunu kendi getirdi. Bu Aynı kakanın laciverti ...
  • Şu oyunda neden bütün kaleciler üzerlerine gelen topu ısrarla yere sektirirler??? Ve yine klasik PES taktiği, orta kafa gol. PES bitmiş demek bile yetersiz artık.
  • Hersey iyi guzelde Oyuncular hala oyuncak gibi kosuyolar.
  • yapay zeka fena değil.çıkana kadar geliştirirler daha.ben pes 2012 nin bu sefer 11 de olduğu kadar ezileceğini sanmıyorum.ezilir ama 11 kadar değil.:)
  • Grafiklerde hiç gelişme olmamış yapay zeka konusunda ilerleme var ama sadece yapay zeka yani Fifa okadar geride bıraktı fark attı resmen yapa yapa bunu yapmışlar.Konami bitmiştir.
  • yorum yapan bütün arkadaşlara soruyorum acaba ne gördünüzde bu kadar abuk subuk yorumlar yapıyosunuz merak ettim adamlar oyunu çıkarttı alın size pes 2012 bu mu dedi de bu tarz yorum yapıyosunuz maç içerisinde değişen reaksiyonlar futbolcuların etkileşimlerine pozisyon almalarına değinilen bir video yayınlamışlar hepsi bu dememişler.Ayrıcada her PES yada FiFA videosu altında karşılaştırma, iki oyunu birbiriyle kıyaslamalarda can sıkıyo artık yeter ya birşeydende memnun olun bu nedir ya
  • bu senede aynı taaas aynı hamam
  • sonunda yapay zekayı geliştirmişler ama gene robot gibi koşan adamlar
  • niye kıyoruz biliyomusun misafir isimli, arkadaş bizler futbol oynamaya pes le başladık pesle devam etmek istiyoruz.ama sen fifanın oynana bilirligi muhteşem videolarından bahsetmiyoruz biz ne video lar gördük fos.ama anlaşıldıgı üzere fifadan dönüş yok.pes 5 sene geriden geliyo .pes 2009 dan sonra fifa ona gectim anladınmı kardeşşşşşş
  • lost jack

    sen ne içtiysen aynısından istiyorum....

    pesin en iyi tarafı grafık olmuştur... yapay zekası-oynanışı kötüdür...bu boş alan koşuları handikap yaratıcak bence... karşı takımın defansı topa deılde oyuncuya odaklanınca daha kötü olucak videodada gösterdi...
  • bu ekibin çenesi çalısdığı kadar elleri çalışşa belki bişeler yaparlar anlamadığım pes 6 ekibiyle bu kişiler aynımı ?
  • kardeş pes 2010 dan beri aynı görüntü bıktık artık napalım
  • Fifa'nın Developer Team'inde çalışan birisi olsaydım bugun işi bırakıp eve gider ayaklarımı uzatıp bi güzel rahatlardım, Fifa'nın rakibi yok Konami boşuna kendini kandırmasın...
  • Konami bu oyunla ancak Fifa 2007'yi ezer
  • galiba dünya üzerinde pes2011 bir tek ben beğendim. tabi ki fifa daha iyi ama yinede pes serisi çok daha farklı bir oynanış sunmakta sırf bu yönüyle bile alınmaya değer videodan gördüğüm kadarıyla da kendine özgü oyun sistemini ileriye taşımaya çalışmakta seri. oyundaki hataları toparlasalar, birde, özellikle şu kalecilere daha gerçekçi animasyonlar eklense hatta tamamen yeniden oluşturulsa tadından yenmez
  • PES oyununu uzun süre PC'de, PS3 aldıktan sonrada konsolda oynadım. Açıkçası çok önceleri Fifa'yı oynardım hep. Daha sonra winningeleven serisi ile japon futboluna döndüm. Açıkçası 2010 ve 2011 ile tamamen beğenimi kaybetti PES. Tekrar Fifa'ya dönüş yapacak gibiyim. Çok salakça şeyler oluyor oynarken, ve doğal olarak acayip soğuyorum oyundan. Zaten salaklıklarını saysam oyunun yer kalmaz burada. Etrafımda ki herkes Pes oynuyor diye oynuyorum artık bende, bu senede PS'ye o yüzden aldım. Ve şu videoda 2011'den pek bir fark göremedim. Aynı oyunu kadroları güncelleyip önümüze koyacaklar geçen seneki gibi. Rakip neler yapıyor, şu Pes'in haline bak!!!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.