Şimdi Ara

Forza 4'ün E3 2011 Videosu Nihayet Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
       Microsoft, her ne kadar biraz geç de olsa büyük beklentiler ile sene sonuna göz kırpan Forza Motorsport 4'ün E3 2011 videosunu yayınladı. Geciktiği için biraz sitemkar olsak da videonun mükemmelliği karşısında bu kusuru hemen unutuyoruz.
     
       Forza Motorsport 4'ü enine boyuna gösteren videoda, oyunun Kinect desteği, Top Gears sunumu ve detaylı kariyer modu gözler önüne seriliyor. Kokpit kamerasında kafa izleme seçeneği de sunan oyun Kinect'i sattıran yegane yapımlardan biri olacağa benziyor.
     
        Yarış simulasyonları içinde hatrı sayılır bir yere sahip olan Forza serisi 4. halkası ile çizgisini çok öteye taşımaya hazırlanıyor. Siz de pedala basmak istiyor musunuz?
     








  • oyhşş titredim
  • Gran Turismo 5 için de buna benzer yüksek poligonlu görseller yayınlandı fakat sonuç hiç de öyle olmadı. XBox360'ın bu görselleri kaldırmayacağını herkes bilir. Bekleyelim ve görelim.
  • Bekliyoruz
  • Bana pek oyun içi gibi gelmedi her ne kadar videonun başında öyle yazsada oyun içinden çok özel renderlenmiş gibi.
  • Çıkınca görürüz beyler sakin olun
  • @onur89tr

    Katılıyorum. Oyunların albenisini artırmak için PC'de görüntüleri render ederek SS olarak gösteriyorlar. Bu kadar iyi görselleri X360'ın kaldıracağını bende sanmıyorum. Ama bu oyun muhtelemen GT5'ten daha iyi olacak. Yapay zeka ve hasar motoru muhtemelen GT5'ten çok daha iyi olacağa benziyor. GT5'in 1000 tane standart kalite araba saçmalığıda ayrı bir dert. Forza'da sanırım daha fazla üretici ve araç olacak.
  • forza (4) başlı başına gt5 5 basar..ps3 ve xbox sahibi biri olarak şunu söyleyebilirim ki gt5'in en az 2 seneye daha ihtiyacı varmış çıkarılması için..fazlasıyla eksikleri var..gt5 benim için arabaların motor sesleri tam bir hayal kırıklığı..uzaktan yakından orjinal sesleriyle alakaları yok..fakat burdaki videolarda bile forzanın işi ne kadar sıkı tuttuğunu görebilirsiniz..forza 4 arabaların gerçek sesleri için bile bu kadar detaya inmişken gt5'e bugatti veyron gibi 1 arabanın bile premiumu yok..Forza 4 şimdiye kadar yapılmış en detaylı ve gerçekçi araba oyunu..hem simulasyon hem arcade tarzında..kimse nfs grid gt5 fanlığı yapmasın..alıp bir xbox forza 4'ün çımasını beklesin.. bknz 1-2..
    http://www.youtube.com/watch?v=XY5o1PGGQdU
    http://www.youtube.com/watch?v=I07SwrI89Hs




  • tabiiki grafikler düşecek ama bence çok fazla düşmeyecektir çünkü kaç senedir hazırlanıyor oyun.Ayrıca Xbox ın kaldırdığı çok yüksek grafikli oyunlar var.Ama tabiiki bu videodaki grafikleri en iyi pclerde bile düşük fpslerde oynarız.
  • forza motorsport 4 için mega meshes kullandığınıa dair söylentiler var doğrumu?
  • Video daki görüntüler oyuniçi ama yarış esnasında garajda gösterilen görüntüler gibi grafik olmayacak tabii.
  • arkadaslar bu oyunun cızımını lutfen boyle beklemeyın uzulursunuz aa pardon sız grafıklere onemvermıyordunuz ;)bu oyuna hastayım ama xbox 360 g25 destek vermedıgı ıcın oynamak ıcımden gelmıyor kolla sımulasyonmu oynanırmıs
  • Xbox 360 çok iyi bir konsol özellikle bazı oyunlarda PS3'ten kaplama ve doku kalitesi olarak daha başarılı. Buda sanırım Vram'inin PS3'ün 2 katı olmasından kaynaklanıyor olabilir. Dahası GT5 ilk çıktığında düşük puanlar verilmesini şimdi anlıyorum. Oyunu bir hevesle aldım ve bayağı ilerledim. Çok iyi yönleride var çok eksik kaldığı ve kötü taraflarıda var.
  • gt5 forza 4 'ün yanında pek bi şey ifade etmıyor bunu kabul etmeniz gerek artık.
  • Windows 8 de oynarız artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kudretozbay

    arkadaslar bu oyunun cızımını lutfen boyle beklemeyın uzulursunuz aa pardon sız grafıklere onemvermıyordunuz ;)bu oyuna hastayım ama xbox 360 g25 destek vermedıgı ıcın oynamak ıcımden gelmıyor kolla sımulasyonmu oynanırmıs


    G25 ne Fanatec var hatta özel direksiyon çıkarıyor Forza'ya G25,27,T500 RS fark etmez toplasan Fanatec etmezler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

    quote:

    Orijinalden alıntı: kudretozbay

    arkadaslar bu oyunun cızımını lutfen boyle beklemeyın uzulursunuz aa pardon sız grafıklere onemvermıyordunuz ;)bu oyuna hastayım ama xbox 360 g25 destek vermedıgı ıcın oynamak ıcımden gelmıyor kolla sımulasyonmu oynanırmıs


    G25 ne Fanatec var hatta özel direksiyon çıkarıyor Forza'ya G25,27,T500 RS fark etmez toplasan Fanatec etmezler..


    fanatecın fıyatını bılmıyorsun sanırım
  • Forza 3;
    Çok güzel grafikler = check
    Harika online yarış deneyimi = check
    Kokpit kamerası = check
    Ortalamanın üzerinde AI = check
    Touge için ayrı bir map (Fujimi Kaido) = check
    Gerçekçilik = System Failure
    Her araca özgün karakteristikler = Warning... Warning...
    Lastik ve pist Fizikleri = This message will self destruct in 5 seconds
    Gidin Live For Speed oynayın
  • Yok ama G27'de pek makul bir direksiyon değil şahsen, sen G25 demişsin de G25 yok artık G27 var o da oldukça pahalı bir ürün..Ayrıca ben G serisinden bahsettin diye örnek verdim yoksa kola muhtaç değilsin uygun direksiyonlarda var..
  • g27 827tl fanatecce bak lutfen fiyatlar buradahttp://forum.donanimhaber.com/m_48922844/tm.htm 1300 tl civarihttp://www.youtube.com/watch?v=zzGJSgzVIN0 su vıdeoyu ızle motor gucunun hangısının daha ıyı oldugunu anlarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.