Şimdi Ara

Deus Ex: HR'dan 12 Dakikalık Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •      Ağustos ayının en ağır toplarından biri olan Deus Ex: Human Revolution için geri sayım başladı. Çıkışına çok kısa bir süre kalan Deus Ex: Human Revolution için tam 12 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı.
     
         Yayınlanan bu videoda oyunculara Eidos Montreal'den, yapımın yönetmen koltuğundaki isim Jean-Francois Dugas eşlik ediyor. IGN.com'a özel olarak yayınlanan ve siteden Charles Onyett'in de yorumlarıyla katıldığı bu videoda oyunun Shangai bölümünden bir kesite yer verilmiş. Ayrıca oyundaki tuşlara baktığımızda videonun PS3 sürümünden alındığını da anlıyoruz.
     
         Videoda serbest dolaşma kısımlarından, siper almadaki FPS - TPS kamerası geçişlere kadar birçok detaya yer verilmiş. Özellikle gizlilik anlarında rakipleri alaşağı ettiğimiz kısımların oldukça sinematik durduğunu söyleyebilirim. Videonun ilerleyen dakikalarında ise daha çok çatışma anı ile karşılaşıyoruz. Bu yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     








  • o grafikler ne öyle ya:D.Renk paleti de hiç hoş durmamış bence(2 cümlede sildim oyunu:D).
  • grafikler hiçte hoş değil gerçi bu konsol versiyonu üzüldüm bir konsol kullanıcısı olarak.sanırım pcde çok daha güzel olcaktır
  • reklam yapmamak için isim vermeyeceğim ama bir oyun dergisinde bu oyunun nön incelemesini okumuştum.oyun gayet hoş gözükmüştü gözüme.ama şimdi bunu görünce beş para etmez bir oyun olduğunu anladım.oynanış berbat,grafikler berabt kısaca bütün oyun berbat.o kadar da bekliyordum bu oyunu.yazık yazık...oyun serilerinin yeni nesil oyunlarında çoğunlukla görüldüğü gibi bu seride heba oldu artık.yazık...yazık...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: conmolokko

    reklam yapmamak için isim vermeyeceğim ama bir oyun dergisinde bu oyunun nön incelemesini okumuştum.oyun gayet hoş gözükmüştü gözüme.ama şimdi bunu görünce beş para etmez bir oyun olduğunu anladım.oynanış berbat,grafikler berabt kısaca bütün oyun berbat.o kadar da bekliyordum bu oyunu.yazık yazık...oyun serilerinin yeni nesil oyunlarında çoğunlukla görüldüğü gibi bu seride heba oldu artık.yazık...yazık...


    Onu ben de okudum ve ben o dergiye güvenirim.Ayrıca onlar PC sürümünün ön incelemesini yapmışlardı,ayrıca dergideki resimlerde grafikler şahaneydi.Bence PC ve PS3 versiyonları arasında bayağı bir fark olacak.
  • Oyun geliştiricilerini anlayamaz oldum açıkçası. çıkaracakları oyun dan iyi randıman alınmasını istiyorlarsa biraz daha çalışmalarını öneririm ön lerin de bütün imkanlar varken neden biraz daha uğraşıp daha iyi daha gelişmiş görsellere sahip oyun çıkarmıyorlar bugün günümüzün modern oyun geliştiricilerinden biri olan DICE geliştirdiği frosbite 2 oyun motoruyla hazırladığı battlefiled 3 ün nasıl bir görsel şölen sunacağını hemen hemen hepiniz bu site veya başka paylaşım sitelerin de de izlemişsinizdir.İşte bu tür yapımlar ayakları yere basan sağlam yapımlardır.Umarım bu tür yapımlar daha da çoğalır ve diğer oyun geliştiricilerinin de canlanmasını ve aslında sadece oyun yapmak için oyun yapılmadığını gösterir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyun geliştiricilerini anlayamaz oldum açıkçası. çıkaracakları oyun dan iyi randıman alınmasını istiyorlarsa biraz daha çalışmalarını öneririm ön lerin de bütün imkanlar varken neden biraz daha uğraşıp daha iyi daha gelişmiş görsellere sahip oyun çıkarmıyorlar bugün günümüzün modern oyun geliştiricilerinden biri olan DICE geliştirdiği frosbite 2 oyun motoruyla hazırladığı battlefiled 3 ün nasıl bir görsel şölen sunacağını hemen hemen hepiniz bu site veya başka paylaşım sitelerin de de izlemişsinizdir.İşte bu tür yapımlar ayakları yere basan sağlam yapımlardır.Umarım bu tür yapımlar daha da çoğalır ve diğer oyun geliştiricilerinin de canlanmasını ve aslında sadece oyun yapmak için oyun yapılmadığını gösterir.


    Oyun motoru yapmak böyle pazardan karpuz almak kadar basit değil. İşi bilmek yetmez para lazım. Birinin arkasında EA var diğeri kendi halinde takılıyor. Yoksa hiçbir firma piyasaya o kadar iyi oyun çıkıyor bende kötü oyun çıkara




  • Hawx arkadaşımız galiba benim gibi o oyun dergisinin bir okuyucusu.bende o oyun dergisine çok güvenirim.o oyunu almayın dese o dergi o oyunun kapak görseline bile bakmam o derece yani.ben pc de oyun oynamaktan nefret eden bir insan olsamda bu gerçeği değiştirmez.ama bence bu bnm kendi fikrim oyun ps3 tede olsa pc de de olsa ben bu oyuna beş para veripte almam.başkası hediye alsa adet üzeri alırım ama bittikten sonrada köşede durur öylece.zaten hiç korsan oynamam.bunuda oynamam
    quote:

  • 'Yoksa hiçbir firma piyasaya o kadar iyi oyun çıkıyor bende kötü oyun çıkara'' şu söylediğin den birşey anlamadım ama siz kendi içinde tutarsız eleştiri yapmışınız zaten oyun geliştiricinin arkasın da güçlü bir dagıtıcı firma olabilmesi için kaliteli yapımlar ortaya koyması gerekir ayrıca eleştirdiğim oyunun da dağıtıcı firması ''Eidos Interactive'' en az EA kadar iyi bir dağıcı firma yani bu durumda bir oyun geliştiricisinin kendi haline oyun çıkartıp satmasını kimse mantıklı karşılamaz zaten böyle birşeyde söz konusu olamaz.
  • ''Yoksa hiçbir firma piyasaya o kadar iyi oyun çıkıyor bende kötü oyun çıkara'' şu söylediğin den birşey anlamadım ama siz kendi içinde tutarsız eleştiri yapmışınız zaten oyun geliştiricinin arkasın da güçlü bir dagıtıcı firma olabilmesi için kaliteli yapımlar ortaya koyması gerekir ayrıca eleştirdiğim oyunun da dağıtıcı firması ''Eidos Interactive'' en az EA kadar iyi bir dağıcı firma yani bu durumda bir oyun geliştiricisinin kendi haline oyun çıkartıp satmasını kimse mantıklı karşılamaz zaten böyle birşeyde söz konusu olamaz.
  • beyler hangi platformda olursa olsun oyunun grafikleri direk kotu , pcde antialisaing olur ve birasda detaylar iyi olur o kadar yani pcde crysis gibi grafik beklemeyin derim.
  • merakla ve sabırsızlıkla beklediğim bir oyun eminiki pc deki grafikler,animasyon,kan efekleri güzel olacak gibi (BAZENDE PC KULLANICISI OLMAK GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL :D :D :D )

    ERSİN ABİ PAYLAŞIM İÇİN TŞKLER
  • oyunun hepsini 3rth person shooter yapsalar daha guzel olurdu ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.