Şimdi Ara

BioShock: Infinite'den Paralel Evrenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
         BioShock: Infinite'in kreatif direktörü Ken Levine bizlere oyunu anlatmaya devam ediyor. Geçtiğimiz programında oyundaki gruplardan bahseden yapımcı bize bu sefer Elizabeth'in özelliklerini aktarıyor.
     
         Levine'in anlattığına göre oyunun ana karakterlerinden biri olan Elizabeth (Küçük kız) bir çeşit bilim kadını olarak karşımıza çıkacak. Çevreyle etkileşime girerek Colombia'nın bulunduğu evrenin dışından Tear isminde objeler çağırabilecek. Paralel evrenler gibi çalışan bu sistem aslında sizin bulunmadığınız farklı bir yerden çeşitli objeler çekmenize yarıyor. Mesela Elizabeth bu farklı dünyalara erişerek size ne istediğinizi soruyor ve siz ekrandan seçim yaparak karak veriyorsunuz. Bu bir grup insan olabilir, bir kapı olabilir veya silah olabilir. Bu da sizin BioShock oynanışınızı değiştirerek herkesten farklı bir deneyim edinmenizi sağlayacak.
     
         Farklı dünyalara pencere açabilen Elizabeth'in röportaj videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     









  • Fringe dizisini kesinlikle öneririm polisye bi dzi am akesinlikle diğerlerinden çok farklı 3 sezonuda 1 haftada bitirdim kesinlikle izleneye değer bir dizi ve İnfinite yi de bekliyoruz oyun gayet hoş ve değişik
  • hiç oynamadım inş bu yıl oynarm tabi korsan :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.