Şimdi Ara

Darkworks'tan Bir Korku-FPS Oyunu 'Black Death'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Alone in the Dark: The New Nightmare ve Cold Fear'ın geliştiricisinden bir korku-fps oyunu. Black Death, I Am Alive'ın eski geliştiricisi Darkworks tarafından hazırlanıyor.

        Oyunda bir siyah sisin şehirdeki insanları öldürmesi ve onları bir çeşit zombiye çevirmesi sonucunda ortaya çıkan kaos konu alınıyor.
    Ana karakterimiz bu siyah sisin kaynağını araştırmanın yanı sıra zombileşmiş insanları öldürmek veya kurtarmak arasında seçim de yapacak.

        Black Death'te kimyasal silahların yanı sıra ateşli silahlar da kullanabileceğimiz söyleniyor. Ekran görüntülerindeki bir sahne ise oldukça ilgi çekici. "Hayatta kalma prosedürü" başlığı altındaki bu görüntülerde düşmanlar "size çok yaklaşırsa ateş edin" ve "öldüklerinden emin olun" uyarıları var.
     
        PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlanan Black Death'in ilk ekran görüntüleri ve yayınlanmasa da olurmuş diyebileceğiniz teaser videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Oyunun çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.
     








  • güzel bi şeye benziyor
  • bu tarz korku oynlarına bayılırım dağıtıcılğınıda ubisoft yaptığına göre güzel bir oyundur
  • Oyun güzele beniyor konu felan oyunun içinde zaten zombiler varsa tutar bence
  • Ubisoft atmosfer yaratmakta üstüne yoktur.Buna en iyi örneklendirme olarak assassins creed serisini verebilirim.Bu oyundada sonu gelmiş hayat olmayan bir şehir atmosferinde türlü çeşit yaratıklarla savaşıcaz ve bunu bize çok iyi yaşatıcak gibi duruyor.Özellikle "size çok yaklaşırsa ateş edin" ve "öldüklerinden emin olun" gibi cümleleri kullanmaları beni oyuna biraz daha çekti diyebilirim.Cold fear fazla ilgi görmeyen ama çok kaliteli bir korku oyunuydu umarım bu sefer bu korku türü tutar.
  • cold fear neydi be abi gece oynamak helebi de onu 2.cisinin çıkmaması kötü oldu.hala en sondaki yaratığı geçmişliğim yoktur :D :D neyse bu oyunda güzele benziyor bana sağlam bi korku oyunu lazım önüne çıkanı öldürle ilerlemeyen bişi inş bu oyunla olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.