Şimdi Ara

FIFA Manager 12'den Bilgiler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
17.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
         EA Sports'tan Alman oyun dergisi PCGames'e aktarılan bilgilere göre FIFA Manager serisinin yeni oyununda FIFA Manager 11'e göre 700 farklı özellik geliştirilmiş olacak. FIFA Manager 12, aynı oyun motorunu kullanıyor olmasına rağmen yapay zeka, görseller ve animasyonlar konusunda 3D maçlarıyla tatmin edici olacak.
     
         Takıma aldırdığınız oyuncuların performansları takip edilerek sizden hesap sorulabilecek. Veya sponsorlarınız aldığınız oyuncuyu sevmezlerse para kaybı yaşayabileceksiniz. Ufak klüpleri yönetmek biraz daha gerçek hayattakine benzetilerek zorlaştırılmış.
     
         FIFA Manager 12'de ilk defa kulüp içerisindeki üyeler kulübün yönetimine karışmaya başlayacak. Büyük hazırlık kampları kurmak veya transferlere paralar dökmek bu üyeler üzerinde değişken etkiler bırakacak.
     
         EA Sports, FIFA Manager 12'nin geliştirilme evresinde oyuncular ile iletişime geçerek oyunda olması istenen özelliklerin bir listesini çıkartmış. Yapılan oylamalar sonucunda en popüler özellikler oyuna entegre edilmiş veya geliştirilmiş. Bu özellikler şunlar:
     
     - Antrenman durumunu takip etme
     - Oyuncuları takip edebileceğiniz kısayollar
     - Düşük maaşlı futbolcuların moral bozuklukları ve yeni maaş arttırma seçenekleri
     - Deneyim durumunu takip etme
     - Yeni stadyum yapma
     - Menajerlik Achievement'ları
     - Transfer sezonunun son 24 saati
     - Hızlı hesaplamalar
     - Oyuncu deneme
     - Her oyundan önce konuşma yapma
     
         Bu özelliklerden bazıları yeni eklenirken bazıları da söylenildiği üzere geliştirilmiş. Aşağıdan FIFA Manager 12'nin ekran görüntülerine bakabilirsiniz.
     









  • Nedense FM daha oynanabilir geliyor bana.FIFA Manager biraz geri planda kalıyor.
  • Tesisleri yapmak ve stadyumu baştan inşaa etmek gerçekten çok zevkliydi. Fifa Manager'ı 09'dan sonra oynamayı bıraktım çünkü eskiden fifa motorunda 3d iken sonralarında basit bir motora geçtiler ve paso fm'e devam ettim. Eğer FM'deki gibi taktiklerin birebir etki ettiği bir oyun ve güçlü bir database yaparlarsa fm'in bu kadar geniş içerik karşısında ve 3d maç motoruna karşı şansı yok.
  • FOOTBALL MANAGER--- FOREVER.....
  • hımm
  • Canım çekti şimdi xD
  • Fifa Manager bana Football Manager'den daha zevkli geliyor.Football Manager şu anda en iyi manager oyunu ama Fifa Manager'de her şeyin detayına girmek bence zevkli.1 sezonu 6-7 ayda bitiriyoruz.Bu sene iki oyunuda alacağım.Football Manager ve Fifa Manager.Managerlik oyununu içine girdiğinizde erçek dünyayı unutuyorsunuz.

    AKSİYON95
  • cm yi tek geçerim
  • arkadaşlar bunun türkçe yaması oluyor mu veya direk oyunda türkçe seçeneği??
  • quote:

    EA Sports, FIFA Manager 12'nin geliştirilme evresinde oyuncular ile iletişime geçerek oyunda olması istenen özelliklerin bir listesini çıkartmış.

    Sırf bu yönü için bu oyun alınır. Artık bence tüm firmaların bunu yapmaları gerekiyor. Gerek forumlar aracılığıyla gerekse yüz yüze.
    Özelilliklere gelirsek çoğu özellik başka oyunlardan alınmış. Bu kötü demiyorum çok güzel olmuş. Yani şu üsteki fotoğraftaki gibi bir Facebook oyunu var. "Her oyundan önce konuşma yapma" ise Championship Manager'den örnek alınmış. Rakip oyunlardan ders almak çok güzel bir olay tebrik ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

    arkadaşlar bunun türkçe yaması oluyor mu veya direk oyunda türkçe seçeneği??


    Google'da ''TDN'' olarak aratın.karşınıza çıkacaktır.Her sene oyuna TR Yama yapıyoruz.
  • fifa manger 2008 de oyunculardan birini seçip onu yönetebiliyorduk bunda da onu yapabiliyo muyuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.