Şimdi Ara

SEGA, Kinect'i Desteklemeye Devam Edecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Sega'nın Batı'daki Ceo'su Mike Hayes firmasının Kinect'e verdiği büyük desteği devam ettireceğini söyledi. Şu an Kinect'e özel Rise of Nightmares'in yanı sıra bir çok oyunlarında harekete duyarlı kontrolcüyü desteklediklerini belirten yetkili, gelecekteki oyunlarda da desteğe devam edeceklerini açıkladı.
     
         Yeni olan herşeyin iyi olduğunu söyleyen Hayes'a göre Sega, Playstation Vita ve Wii U'ya da tam destek verecek. Virtua Tennis 4'ü Vita için duyuran Hayes, şu an 3. parti oyunlar arasında tek oynanabilir yapımın kendilerininki olduğunu belirterek, Sony'e destek konusunda söz verdiklerini vurguladı.
     
         Wii U'ya destek konusunda da konuşan Hayes, Sega'nın Nintendo'ya oldukça yakın bir firma olduğunu, Aliens: Colonial Marines ile kendilerinin yeni kontrolcüyü kullanan bir oyun hazırladıklarını söyleyerek Nintendo'ya desteklerinin de devam edeceğini vurguladı.
     
        Anlaşılan SEGA bütün konsollara desteğini sürdürmeye niyetli ve konsol geliştirici firmalarla ilişkisini sıcak tutmayı istiyor. Sonuçta bu firmalardan herhangi birisinden uzaklaşması Sega'nın zararına olacaktır.
     








  • Sega mantıklı işler yapıyor.Bunun meyvesini yiyecekler.
  • bi de yeni konsol çıkarsa şöyle grafşği ahım şahım bir şey olmasada olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.