Şimdi Ara

Driver: Renegade'ten Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •      Driver serisi ilginç bir oynanış ile önümüzdeki aylarda karşımıza çıkacak. San Francisco sokaklarını arşınlayacağımız Driver: San Francisco dışında Ubisoft, Nintendo'nun yeni nesil el konsolu için de bir Driver oyunu geliştiriyor. İşte bu yeni oyun Driver: Renegade için oynanış videoları E3 2011 fuarından çekilmiş.
     
         Oyunun videosuna baktığımızda ise grafiklerin çokta iyi durmadığını görüyor fakat oyunun 3D performansının nasıl olduğunu da doğal olarak kestiremiyoruz. Grafiklerden ziyade göze batan bir diğer nokta ise oyun alanının bir hayli boş olması. Birkaç araç dışında şehir neredeyse boşalmış. Bu da oynanışta oyuncuları rahatsız edebilecek unsurlardan birisi olmuş. Kısacası grafiklerin daha önce yayınlanan ekran görüntülerine göre beni biraz hayal kırıklığına uğrattığını söyleyebilirim.
     
         Henüz net çıkış tarihi belli olmayan fakat kış sezonunda piyasaya çıkacağı söylenen Driver: Renegade'ın bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.















  • Oyun bağımlısı denecek seviyeye gelmesem de çok oyun oynarım ama 3DS'i alıp oynamak için hiçbir sebep görmüyorum -birkaç oyun istisna
  • en güzel 1. oyunuydu ne oynardım 1.den sonra bozdular
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.