Şimdi Ara

Halo Anniversary İki Oyun Motoru Kullanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Halo: Combat Evolved Anniversary bu yıl sonunda Xbox 360 için raflardaki yerini alacak. Serinin ilk oyununun yeniden yapımı olacak bu oyunda yenilenmiş grafikler ve daha bir çok yeni ayrıntılı sunulacak.
     
        343 Industries ve Saber Interactive'in birlikte geliştirdiği bu oyunda iki oyun motorunun birlikte çalıştığı açıklandı. 343 Indıstries oynanabilirlik için oyunun orijinal motorunu kullanırken diğer oyun motoru ise Saber Interactive ile birlikte yaratıldı ve bu motor herşeyin daha güzel görünmesini sağlıyor.
     
         Halo serisinin yeni geliştiricisi 343 Industries'ten Frank O’Connor da Bungie'nin yaptığı herşeyi değiştirme gibi bir çabalarının olmadığını; oyunun köklerini ve Halo'yu başarılı yapan etkenleri görmezden gelemeyeceklerini belirtti.

        Halo 4 ile ilgili bazı ipuçları da vereceği söylenen Halo: Combat Evolved Anniversary yine serinin hayranlarının büyük ilgisini çekecektir.
     








  • süper olcak
  • Bu Saber nasıl dahil oldu bu işe anlamadım, baktım cidden var bu işte..Aslında fazla oyunları da yok öyle..Kafamda soru işaretleri var bu konuda, bakalım..Keşke Bungie şunu yapıp gitseydi..Hani Halo 4 sağlam olabilir de, CE Bungie oyunu sonuçta ve Bungie yapmalıydı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.