Şimdi Ara

Assassin's Creed: Revelations'ın E3 2011 Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Assassin's Creed: Revelations'ın Osmanlı İmparatorluğunda geçecek macerası için yeni video ortaya çıktı. Tamamen sinematik görüntülerden oluşan bu video Ubisoft'un E3 sunumu sırasında yayınlandı.
     
        Hatırlarsanız ilk sinematik videoda Ezio'nun gemiyle Osmanlı İmparatorluğuna gelişi, Masyaf (!) olduğunu tahmin ettiğimiz bir mekan da görülüyordu. Bu videolar Ubisoft'un sinematikler üzerinde de çok uğraştığının kanıtı.
     
        Bu arada Ubisoft'un E3 sunumunda Revelations'ın oynanış görüntüleri de yer aldı. Aşağıda izleyebileceğiniz bu videoya bakarak grafiklerin önceki Assassin's Creed oyunlarından daha iyi göründüğünü rahatlıkla söyleyebiliriz.
     
        Bunun yanı sıra Ezio, Osmanlılara tamamen dost değil. Onun Osmanlı askerleri ile savaştığına ve sahildeki gemileri ateşe verdiğine tanık oluyoruz. Zaten İstanbul'da (veya Konstantinopolis) bu durum bi bakıma kaçınılmazdı.
     
         Ayrıca oyunda bir de Flamethrower (Alev püskürtücü) kullanıldığına şahit oluyoruz. Bu durum bazı oyunculara çok abartılı geldi. Neyse ki bu silahı sadec 1 sahnede kullanacağız gibi görünüyor.
     
        Neyse lafı fazla uzatmadan Ezio'nun macerasının ilk oyun içi görütülerine göz atalım. Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     








  • Tek kelimeyle mükemmel. Yalnız Ezio Sülüman'la arkadaş olup Osmanlı askerlerini öldürmez herhalde. Osmanlı askeri kılığına girmiş Templar askeri olabilir o öldürdükleri.
  • Oyunun istanbulda geçmesi,Türkçe konuşulması ( halkta ) ve türkçeyi çok iyi yansıtmaları '' Geçen bir karı gördüm '' ezan sesleri bizlere has olan kıyılardaki martı sesleri adeta büyülüyor oyunu.Ayrıca kapalı çarşıyıda göstermişler dikkatinizi çektimi bilmem.Oyunda turuncu renkler istanbula hakim zaten böyle olmasıda gerekliydi istanbul atmosferini en iyi turuncu yansıtır.Altın sarısı felan olsaydı arap ülkelerine kaçardı olay iyice.Oyunun trailerda beni benden aldı hele ezionun kapşonu çıkarılıp boynuna ip geçtiğinde '' Aha herşey bitti '' demiştim taki son hareketine kadar.Oyunda istanbula düşman biri olmayacağımıza eminim.İstanbulda padişahlara ve sultanlara yardım edeceğiz ve ezio istanbulun türklerin tarihte yükselmesinde ufakta olsa katkısı varmış gibi bir süs vericek ubisoft.Şimdiden konuya yazılıcakları duyar gibiyim '' E oyunda türkleri öldürüyoruz '' Ne olmuş yani ? Ruslar call of duty oyunlarında katledilmelerini izlerken bile sesini çıkarmıyorlar ( 2.dünya savaşından bahse




  • Haliçe zincir olayı hoş olmuş...
  • Aynı oyun grafik motorunun kullanılıyor olması sistem gereksinizlerini benzer tutacağından aslında olumlu bir özellik olmuş ki,oyun iyi değişen kamera açıları,silah seçenekleri,Türkçe çevre seslendirmeleri ve mükemmel hikaye kurgulaması ile gerçekten başarılı bir oyun olacak.5 ay beklemek epey zor olacak
  • türkçe dil desteği olacakmı bellimi?
  • Mükemmel bir oyun İstanbulu tam anlamıyla yansıtan bir oyun olmuş Özelikle türkçe konuşmalar süper
  • bsc ubisoftun ordakilere soru sorulmuyormu?? türkçe altyazı olacakmı diye sorarmısınız zaten geçen mesaj attılar bu iş hakkında çalışıyoruz diye biri sormuştu bir sorsanız süper olur.
    pes 2011 de sormuştunuz??
  • Mükemmel olmuş. 5 ay kim bekleyecek
  • Yukarıdan atlayıp bize bombayı atan adamda bizi ilk gördüğünde Sayın Auditoreee diyor.Yani İtalyanca'da olduğu gibi bazı kelimeler konuşma aralarında Türkçe olur :)))
  • Osmanlı ile dost olsak bile sonuçta assassin'iz koca şehirde baya bir Osmanlı askeri öldürmemiz gerekecek. Benim merek ettiğim birşey var. Biz duvarlara tırmanırken halkın tepkisi ne olacak acaba :D Deli lan bu, cin kaçmış filan...
  • Flamethrower silahı ne öyle tüm gemileri yaktı adam.
  • Bir şeyi daha belirtmek istiyorumki Leonardo da davinci bildiğiniz gibi ezioyu uçurmuştu icadı ile oyun istanbulda geçiyor ve hazerfen ahmet çelebi'de ezioya yardım edebilir uçma konusunda veya eziyo hazerfen ahmet çelebiye Leonardonun projesini söyleyerek onun bu ilkini gerçekleştirmesinde baş öğe olarak oyunda yer alabilir diye düşünüyorum...
  • Osmanlıların Türkçe konuşması hoşuma gitti :D
  • At göremedim ayrıca düşmanların hareketleri yine çok hantal ama savaş animasyonları şimdi daha harika olmuş.
  • videonun sonunda yazılar aktıktan sonra gösterdiği şey ne öle ya
  • Mükemmel Mükemmel Mükemmel........Başka bişey demiyorumm
  • Gereksiz ama arkadaş değindiği için değineceğim. Call of duty nin Rusya(hava alanı) katliamının konu olduğu oyun Rusya da yasaklandı ve o bölüm oyundan çıkartılmış bir versiyonu ülkeye girdi bilginize. Yani ses çıkartmadılar söylevi yanlış olmuş. Aksine çok ses çıkarttılar... ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haganeno

    Gereksiz ama arkadaş değindiği için değineceğim. Call of duty nin Rusya(hava alanı) katliamının konu olduğu oyun Rusya da yasaklandı ve o bölüm oyundan çıkartılmış bir versiyonu ülkeye girdi bilginize. Yani ses çıkartmadılar söylevi yanlış olmuş. Aksine çok ses çıkarttılar... ;)

    Orada kelime sınırlanması geldiği için devam yazım siteye yüklenmemiş ne yazıkki bu yüzden gıcık oldum.Oradaki parantezin devamı ( 2.dünya savaşındaki rusların katledilişine ses çıkamadılar hava alanı sahnesinden bahsetmiyorum ) cümlesini kurmuştum.Yada bir gta oyununda amerikalıların kendi vatandaşlarını katlederken ses çıkarmamaları.Bİzim assasins creed'de türkleri öldürünce '' Oynamam bu oyunu ben türkleri öldürüyoruz '' gibi geri kafalı cümle kuran eski çağlı vatandaşlarımız için değinmiştim ;)




  • Ayrıca böyle tripleri girip oynamam ben bu oyunu desenizde, tarihteki gerçekleri asla ama asla değiştiremezsiniz.Bunun kavgasını AC:R duyrulduğundan beri yapıyoruz.Yok Osmanlıları öldürmem, etmem.İyi de Osmanlı Ordusu SADECE TÜRKLERDEN mi oluşuyordu? Hadi onu geçtim AC:R'nin gözünden tarihin nasıl işlendiğini OBJEKTİF olarak görmek bu kadar zor mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.