Şimdi Ara

Portal 2'ye Yeni Bir Kısa Film

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
         Geçtiğimiz Nisan ayında çıkarak hikayesi ve oynanışı ile tüm oyuncuları memnun etmeyi başaran Portal 2 için yeni bir kısa film geliyor. Anlaşılan oyuncular Portal hikayesinin bitmesini hiç istemiyor.
     
         Yeni hayran filmi BoundlessMP ismindeki bir kullanıcı tarafından hazırlanıyor. Portal ve Half-Life'ı konu alacağı belirtilen filmin çıkış tarihiyle ilgili bir bilgi bulunmuyor fakat kısa bir tanıtım videosu yayınlandı. Subject 1498, Portal 2'nin bitişinin ardından ana karaktere (Chell) neler olacağını anlatacak.
     
         Yayınlanan 38 saniyelik tanıtım videosunun sadece 4 saniyesi gelecek filmden sahne içeriyor. Geri kalan bölümler Portal 2'nin sonundan kayıt edildiği için henüz oyunu bitirmeyenlerin izlememesini öneriyorum (Spoiler). Aşağıdan tanıtım videosuna, film posterine ve yayınlanan ek görüntüye ulaşabilirsiniz.
     
     















  • önceki pastayla ilgili kısa film harikaydı bana göre
  • Oyunu daha bitirmemiştim. Yazıyıda okudum, videoda izledim üüüüüüü. Spolier içerdiğini cümle içerisinde kalın puntolarla kullanacağınıza başında ifade etseniz daha doğru olmaz mı acaba? :( diye yazdım ki "Portal 2'yi bitirmediyseniz bu kısa filmden uzak durun." demişsiniz. Onada dikkat etmedim. hahaha yaaa..
  • Spoiler, bir kurgu hakkında hikâyenin başlangıcında verilmeyen bilgiler içeren özet yazısı ya da açıklamadır.

    TDK sözlüğünde yer almayan ve Türkçe olmayan bu sözcük, İngilizce spoil (berbat etmek, bozmak) fiilinden türemiştir ve bu dilde berbat eden anlamına gelir. Bu nitelikteki yazı ve açıklamaları tanımlamak için günlük Türkçe'de spoiler sözcüğü yaygın olarak kullanılmaktadır.

    Bir senaryonun izleyici/okuyucu tarafından eğlenceli bulunması, erken öğrenilen detaylar ve eleştiriler ile çoğu zaman zorlaşır. Örnegin, bir sinema filminde senaryodaki dönüm noktalarının ya da şaşırtıcı sonun henüz izlenmeden öğrenilmesi, seyircinin filmden alacağı potansiyel zevki büyük oranda azaltır. Bu yüzden bu tip yazıların başına, eseri henüz görmemiş olan insanların yanlışlıkla okuyup öğrenmesini engellemek amacıyla uyarı ibareleri konulur.

    Spoiler araçların arka kısmına konulduğunda, araç üzerinden geçen hava akımını bozarak aracın yere daha sağlam basmasını sağlamak için kullanılır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.