Şimdi Ara

Certain Affinity, Crimson Alliance'ı Duyurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Halo: Reach 'Defiant' harita paketini yapan ve Call of Duty: Black Ops & World at War yapımına yardımcı olan Certain Affinity, yeni oyunları Crimson Alliance'ı duyurdu. En temizinden bir aksiyon-RPG olacağı belirtilen oyun, 2011 Yaz'ına göz kırpıyor.

         Oyun için verilen ilk bilgiler arasında sıkıcı diyaloglardan yoksun olacağı ve rutin nesne toplama oynanışından uzak duracağı yer alıyor.

         Henüz hangi platformlara çıkacağı belli olmayan Crimson Alliance'ın bu gece Texas'ta gösterileceği bildirildi. O zaman oyun için ilk bilgileri almış olacağız. Oyunun ayrıca E3'teki yerini alacağı söyleniyor. Hem de oynanabilir olacakmış.
     








  • Microsoft dağıtıyor büyük ihtimalle Xbox ve Pc'ye çıkacaktır...
  • ben Lostpower kaçgündür üye girişi yapıyorum ne yorumlarım gözüküyor, nede üyeliğim ilgilenirmisin Bernart kardeşim.
  • BSC Misafiri

    29.05.2011 05:29:41

    Selam Lostpower, senin gibi değerli görüşlere sahip bir üyemizin böyle bir sorun yaşaması çok üzücü. Hata ile ilgili bir raporu ar-ge ekibine aktardım. Kısa zamanda çözülmesini bekliyorum

    -Levent
  • Hemen altına ekleme yapmak istiyorum,bsc'ye ne zaman girsem kullanıcı adımı ve şifremi tekrar yazmak zorunda kalıyorum('beni hatırla' kısmını kullanmama rağmen),donanımhaber dahil hiçbir sitede böyle bir sorunla karşılaşmıyorum acaba sorun bende mi yoksa sitede genel bi problem mi var,teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.