Şimdi Ara

Playstore, Crysis 2 Turnuvası Başlıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      TTNET, oyun tutkunlarını Türkiye’de bugüne kadar düzenlenmiş en büyük ödüllü, geniş katılımlı çevirimiçi oyun turnuvasına davet ediyor. Sıkı oyuncuların birbiriyle kıyasıya yarışacağı Playstore - Crysis 2 Oyun Turnuvası, 1 Haziran – 1 Eylül 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Turnuva için kayıtlar, 20 Mayıs2011 tarihinden itibaren https://play.eslgaming.com/archive/esl-europe/tr adresinden yapılabiliyor.
     
         Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, oyun pazarına yaptığı katkıları sürdürüyor. Yaklaşık 2 ay önce Türkiye’nin ilk ve tek çevrimiçi dijital oyun mağazası Playstore.com’u açan TTNET, şimdi de oyun meraklıları için Crysis 2 Oyun Turnuvası’nı düzenliyor. Turnuva için kayıtlar 20 Mayıs 2011 tarihinden itibaren https://play.eslgaming.com/archive/esl-europe/tr adresinden yapılabiliyor. Türkiye’nin en büyük çevrimiçi oyun turnuvası olan bu organizasyon boyunca, birbiriyle kıyasıya yarışacak oyuncular, 40 bin TL değerinde hediyeler kazanacak.
     
         1 Haziran – 1 Eylül 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuvaya, ilk 15 gün yalnızca Playstore.com üzerinden Crysis 2 oyununu satın almış olan oyuncular maçlarına başlayabilecek. Diğer tüm orijinal Crysis 2’ye sahip olan oyuncular ise 15 Haziran 2011 tarihinden itibaren turnuva maçlarına başlama hakkına sahip olacak. Oyunu Playstore’dan almış olan oyuncuların şansı, 15 gün daha fazla maç yapma avantajından dolayı diğerlerine göre daha yüksek.
     
         Turnuvaya kayıtlar, 20 Mayıs 2011 tarihinden itibaren, 35 ülkeden 3 milyon kayıtlı oyuncusuyla dünyanın en büyük çevrimiçi oyun turnuvası organizasyonlarından olan ESL’in (Electronic Sports League) Türkiye web sitesinden (https://play.eslgaming.com/archive/esl-europe/tr) yapılabiliyor.
     
         “En iyi Crysis 2 oyuncusu benim” diyen herkesin tek başına veya 4 kişilik takımıyla dahil olabildiği turnuvaya yaklaşık bin kişinin katılması ve 100 bin oyun severin turnuvayı izlemesi bekleniyor.
     
         Turnuva maçları sadece orijinal oyunla oynanabildiğinden Playstore turnuva katılımcılarının oyunu uygun fiyatla satın alabilmesine de olanak sunuyor. Bu sayede, turnuva boyunca katılımcılar Crysis 2 oyununa 59,95 TL’ye http://crysis.playstore.com adresinden sahip olabiliyorlar.
     
         40 bin TL değerinde ödüllerin dağıtılacağı turnuva sonunda gerçekleştirilecek büyük finalde, dereceye girenlerden 5 kişiye LG 47 inç 3D TV, 5 kişiye LG 3D monitör, 5 kişiye ise LG 3D Bluray Oynatıcı hediye edilecek. Böylece oyuncular dünyanın en gelişmiş 3D teknolojisine sahip bu oyunu dünyanın en gelişmiş 3D TV’leri ile oynama zevkine kavuşacak. Ayrıca yarışmaya katılanlar, Logitech Gaming Klavye ve Fare seti ile Crysis 2 figürü kazanma şansı elde edecek. Ayrıntılı bilgi ve kayıt için: https://play.eslgaming.com/archive/esl-europe/tr
     
                                                                                                                    Basın Bülteni
     








  • hile kaynayan oyunda nasıl bir adalet sağlancak merak ediyorum.
  • Ödüller daha iyi bir şeyler olabilirdi sanki. Ne biliyim...
  • oyunda hile filan kaynamıyor arkadaşlar bu kalıplaşmış cümleleri bi kenara bırakalım artık :))
  • hem oyun hile kaynamıyor, hem de esl'in özel anti-hile programı var. ödüller de gayet güzel, daha ne olsun
  • katılabilsem cok güzel olucak
  • Yuh, 3D TV ve monitör veriyor adamlar yahu, daha ne versinler? Süper habermiş bu arada, o kadar iddialı değilim oyunda o yüzden katılmam sanırım ama ödülleri görünce bir şansımı denesem mi diye aklımdan geçirmedim değil hani. :/
  • Ben kesinlikle katılacağım. Fakat şu anda kayıt yapamadım turnuvaya, yapabilen var mı? Aynı sayfaya yönlendiriyor hep.
  • 3D TV için 3D kanallarını satın almak lazım, 3D monitör için 3D destekleyen ekran kartı ve oyun alman lazım, 3D bluray oynatıcı için 3D tv lazım. Hepinizde en az biri olabilir ama herkese hitap eden ödüller değil. Bence farklı ödüller olabilirdi. Kötü değil ama herkesin faydalanabileceği tarzda ödüller değil.
  • X360 da yapsalardı kesin katılırdım PC ile işim olmaz.
  • internet kullanıcısını sömürün sonra daha çok müşteriyi ağınıza düşürmek sömürdüğünüz kullanıcıların parasıyla ucuz oyun satın, hediyeler dağıtın üstüne bunu iyi birşey gibi herkese yutturun. aferin türk pardon arap telekom. durmak yok....
  • oyunu yeni aldımda bakalım bi kaç arkadaş bulursam katılırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    X360 da yapsalardı kesin katılırdım PC ile işim olmaz.


    gamepadle oynarsın sen pinky,katıl.
    sensiz olmaz pinky başgan
  • Hediyeler Güzel Türk Telekom,Türkiye'deki oyun Sektörü için gerçekten çalışıyor.
  • Bence Crysis 2 yerine bf veya cod oyunlarında olsaydı turnuva hem eylenceli hem gerçekten turnuva diyebilirdik. Crysis 2 grafik solo olarak güzel ama multi player olarak çok kötü.
  • ona bakarsanız ,araba için benzin gerekiyor ev için mobilya gerekiyorXD
    yapmayın alla aşkına yok şu için bu gerekiyor o için şu gerekiyor .
    hediye vermiş adam sana ,Türkiyenin en büyük turnuvası ne güzel işte bi aksiyon olucak oyuncular için.hem zevk alıcan hem hediye kazanıcan .
    teşekkürler
  • helal olsun adamlara ya hediyelerde cok güzel.
    bu tür turnuvalar her zaman yapılmalı
  • hile kaynamıyor diyen arkadaşlar siz hangi oyunu oynuyorsunuz acaba o hileyi yapanlardan biride benim. :) sınırsız enerji. sınırsız mermi yapabiliyorum mesela. gerçi ne zamandır oynamıyorum sıktı.
  • crysis 2 diğer bebe oyunları gibi vur git değil akıl isteyen bi oyun nanosuitinizi ayarlayıp ona göre hareket edıyorsunuz turnuva olarakta çok heyecanlı olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rocqo

    hile kaynamıyor diyen arkadaşlar siz hangi oyunu oynuyorsunuz acaba o hileyi yapanlardan biride benim. :) sınırsız enerji. sınırsız mermi yapabiliyorum mesela. gerçi ne zamandır oynamıyorum sıktı.


    ne zamandır oynamıyorsan neden konuşyosun :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.