Şimdi Ara

PSP'de Skype Kullanımına Devam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Microsoft'un 8.5 milyar dolar karşılığında Skype'ı satın alması son dönemlrin en çok konuşulan olaylarının başında geliyor. Bu teknolojiyi Xbox Live ve Kinect ile uyumlu hale getirecek olan yazılım devi "Microsoft'un olmayan platformları" da desteklemeye devam edecek.
     
         Bildiğiniz gibi Sony'nin PSP'si de Skype desteğine sahip. Microsoft'un Skype'ı satın almasından sonra PSP oyuncularının kafasında Skype'ı kullanıp kullanamayacakları konusunda soru işaretleri belirmişti. Gelen bilgilere göre bu konuda bir sorun yaşanmayacak ve PSP sahipleri Skype kullanımına devam edecekler.
     
         Yine de PSP 2'de (NGP) durum değişebilir ve Microsoft, Skype'ı zaten çok güçlü olan Xbox Live servisine özel (sadece oyun dünyası için konuşursak) duruma getirebilir. PSP'nin ömrünün son dönemlerinde Skype'ın kullanımı Microsoft'un umursamadığı bir durum olsa gerek.
     








  • MS, Google ve Facebook tan çok çok fazla teklifte bulunup bu firmayı satın aldı. Skype için ederinden fazla verdiğini düşünenler de var. Durum böyleyken MS nin PSP dahil diğer platformlardaki para getiren Skype müşterilerine hadi başka kapıya demesi mümkün değil. Tabi ki bu durum günümüz için geçerli 1-2 yıl sonra durum ne olur bekleyip göreceğiz.
  • Ne olacağı belli, yeni versiyonlarda XP desteklemez. :)
  • "PSP'nin ömrünün son dönemlerinde Skype'ın kullanımı Microsoft'un umursamadığı bir durum olsa gerek." E yani cihaz miladını doldurmuş zaten gelecek paraya bakar rekabet söz konusu değil artık PSP için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.