Şimdi Ara

'Tekken X Street Fighter'ın Yapımına Başlamadık'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Capcom ve Namco Bandai'nin Street Fighter ve Tekken'i tek bir dövüş oyununda bir araya getirme fikirleri hepimizi şaşırtmıştı. Bu bağlamda öncelikle Capcom, Street Fighter X Tekken ile karşımıza çıkacak. Sonra da Namco Bandai, Tekken X Street Fighter adlı bir oyun yapacak.
     
         Şimdiye kadar Capcom'un geliştirdiği Street Fighter X Tekken'den bir çok oyun içi video gördük. Namco Bandai'nin oyunundan ise haber yoktu. Bunun nedeni anlaşıldı.
     
         Tekken'in patronu Katsuhiro Harada, Namco Bandai'nin Dubai'deki basın toplantısında "Tekken X Street Fighter'ın geliştirmeye başlamadık" sözleriyle durumu açıkladı. Bu oyun yerine Street Fighter X Tekken'i büyük bir merakla beklememizi ve o oyunda işlerin gayet yolunda gittiğini söyleyen yapımcı, E3 fuarında daha fazla bilgiye ulaşacağımızı söylüyor.
     








  • Street Fighter ile Tekkenin harmanlanmasından güzel bir yapım çıkmaz bence. İki oyunda
    gerek kombolar gerek özel güçler bakımından çok farklı. Tekken tag tournament 2 kadar satmaz diye düşünüyorum ancak tag 2 de tag 1 e aşırı benziyor. Bakalım ne olcak bu işin sonu :)
  • frostwolf bende tam tersini düşünüyorum tag2 fiyasko bu patlayacak. Cunku tekken artık sıktı ve eski ruhunu alamıyorum.
  • xenferious tamamen katılıyorum..
  • Grafikleri iyi olsun Tag patlar, milletin derdi o çünkü. Tekken 6'nın grafik ve online altyapının kötü olması dışında sorunu yoktu hatta Tekken Tag ve Tekken 3'ten sonraki en iyi Tekken oyunuydu ama gel görki grafikler kötü oyun da çöp. Ana başlığında ki çoğu yorum da bunun üzerine kuruluydu. Herneyse ben iki oyunu da merakla bekliyorum bakalım neler olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.