Şimdi Ara

Vatra: Silent Hill Bir Aksiyon-Korku Oyunu Değil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Korku oyunu denilince akla ilk gelen serilerden birisi de Silent Hill'dir. Resident Evil, Dead Space gibi aksiyon korku oyunlarından farklı olarak Silent Hill korkuyu bambaşka bir şekilde sunar. Son dönemlerde Climax Studios'un ellerinde bir aksiyon oyununa dönüşen seri Vatra Games ile eski günlerine dönebilir.
     
         Vatra Games'ten yapımcı Tomm Hulett "Aksiyon-korku oyunlarının bir çoğunda zombiler veya benzeri düşmanlar bulunur. Sürekli onlrla savaşırsınız ve korku çevrenize kümelenmiş garip yaratıklardan gelir ve siz de sürekli mermi sayınızı kontrol edersiniz. Silent Hill'de ise ne olacağını merak ederek ürkütücü çevrede gezinirsiniz." diyerek seriyi özel yapan şeyleri kavradığını gösterdi.
     
        Silent Hill'de ortamın korkutucu olduğunu ve oyuncuların bir bakıma psikolojik olarak kendi kendini korkuttuğunu söyleyen Hulett'a göre aksiyon korku oyunlarında düşmanlarla savaştaktan bir an için sakinleşip çevreyi araştırmaya vakit bile kalmıyormuş. Doğru söze ne söylenebilir ki?
     
          Umarız Vatra Games, Silent Hill: Downpour ile başarılı bir işe imza atar ve seriyi eski başarılı günlerine döndürür.
     








  • Görecegiz ..
  • Görüntüler süper,Senaryo ve oynanışı bilemiyoruz aksiyon mu olacak korku mu oynayınca görücez ama Güzel olacağını hissediyorum.
  • Sabırsızlıkla bekliyorum umarım beklemeye değer.
  • Vatra Games'ten yapımcı Tomm Hulett bana Silent Hill anlatıyor.Bütün serilerini oynadım ,tommy gelmiş SH atmosferini ürkütücü olduğundan bahsediyor madem ekip olarak farkındasınız Silent Hill oyununa yakışır 1 oyun hazırlayın saedece siz değil oyuncular olarak bizde ürkelim
  • Ben silent hill oynarken cidden acayip tırsıyorum hele o silent hilll the room neydi öyle ya uykularıma girmişti :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.