Şimdi Ara

Risen 2'den Yeni Görüntüler ve Bilgiler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
         Piranha Bytes, devam oyunu olan Risen 2: Dark Waters için yeni bilgiler ve ekran görüntüleri yayınladı. Korsan teması ile karşımıza çıkan yeni RPG, açık dünyası ile oyunculara yepyeni tecrübeler sunacak.
     
         Risen 2, tropik iklim ile harmanlanmış bir fantezi dünyasına sahip olacak. Görselliğin artması için geliştirilen yeni teknolojiler sayesinde yüksek çözünürlüklü kaplamalar, atmosfer değişiklikleri (Hava olayları gibi), su ve gölgelendirme efektleri, tamamen yenilenmiş animasyon sistemi ve ayrıntılı NPC karakter modellemeleri gibi yenilikler ile karşımıza çıkacak. Dinamik olarak değişen hava şartları ve gece / gündüz devinimi, günlük rutinlerini gerçekleştiren karakterler ve yapacağımız şeylere göre değişen davranışları sayesinde bizlere yaşayan bir dünya sunulacak (Hatta yaratıkların da uyumak gibi günlük rutinleri olacak).
     
         Birbirinen farklı tasarımlara sahip olacak adalar birbirlerinin kopyası olmayacak ve bizleri keşfetmeye zorlayacak. Bu adalarda yapacağınız şeylerin neticesinde görevler açılacak ve NPC'lerin davranışları değişiklik gösterecek.
     
          Yayınlanan bilgiler eşliğinde beğenimize sunulan ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
     









  • Yaşayan bir açık dünya vaadini göthic 3 ve risende gerçektende başarılı bir şekilde yerine getirmişlerdi bu sefer ne kadar kaliteli olacak çok merak ediyorum. Bambaşka bir havası var bu serinin rpg olarak, başka rpglerden çok farklı kılıyor kendisini.
  • gothic serisinin tek kötü yanı optimizasyondu. o da firmanın biraz fukara olmasından kaynaklıydı. umarım aynı sorunlar yaşanmaz.
  • İlk oyunda grafikler yeterliydi, hikayeyi pek bilmiyorum çünkü devam etmedim oynamaya. Sebebi ise farklı farklı saçma sapan yaratıklar ve görevler olmasıydı. Neymiş efendim, git 10 tane fare kes, 20 tane yılan yakala bilmem ne. Çok fazla yaratık çeşidi iyi değil bence, oyunun kalitesini düşürüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.