Şimdi Ara

Tüm Pokémonlar Bir Arada

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
        İlk kez 1996 yılında başlayan Pokémon serisi her geçen yılda daha fazla Pokémonu bünyesine kattı. Pokémon Black & White'a gelindiğinde ise bu sayı toplam Pokémon sayısı 646'ya ulaştı.
     
        Peki hepsini görmeye ne dersiniz? Aşağıda Pokémon: Black & White'ın yeni Pokémonları da dahil olmak üzere hepsi bulunuyor. Japonyalı bir sanatçı ve Pokémon hayranı Jippe tarafından üşenmeden yapılmış. 
     
        Kaynak kısmındaki bağlantıdan sanatçının anasayfasına ulaşabilirsiniz. Görüntüye tıklayarak büyültmeniz de mümkün: 
     









  • Çocuklugumdan beri ne zmn pokemon görsem aklıma hep bu haber gelıyo:
    Herhalde bu yüzden yasaklamışlardı tv den

    kilis'te, kendini çizgi film kahramanı pokemon zanneden 7 yaşındaki seda aykanat, apartmanın 5. katından atladı. 500 evler semtindeki evlerinin önünde pokemon kartlarıyla oynayan ilkokul 1. sınıf öğrencisi seda arkadaşlarına, "ben süper pokemonum. şimdi pokemon gibi uçacağım" dedi. daha sonra apartmanın 5. katına çıkıp, "bakın nasıl uçuyorum. ben pokemonum" diyerek kendisini boşluğa bıraktı.


    kendini 'pokemon' zanneden 4 yaşındaki ferhat, 7 kattan 'havalandı.' 21 metre uçan pokemon ferhat yumuşak yere düştü de, sadece kırık ayakla kurtardı.

    şans eseri yumuşak zemine 'çakılan' ferhat'ın sol bacağının kırıldığı belirlenirken, sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. halen çocuk cerrahi servisinde tedavisi süren ferhat, "neden düştün" diye soran doktoru selahattin toktaş’a olayı şöyle özetledi: "ben pokemon’um ve pokemon gibi uçtum."




  • Daha önce görmüştüm bu resmi..adam iyi iş çıkarmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.