Şimdi Ara

Prey 2'den Yepyeni Görüntüler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Human Head Studios, Prey 2'nin yeni ekran görüntülerini yayınladı. İlk oyundan farklı bir oynanışı ve atmosferi olacağı söylenen oyunda Killian Samuels adlı Amerikan hava kuvvetlerinden bir askeri yöneteceğiz.
     
         Uzaylı dostlarımızın yaşadığı dev bir şehirde mücadelemizi sürdüreceğimiz oyunun henüz oynanış videoları yayınlanmadığı için kesin şeyler söylemek çok zor. Yine de Human Head Studios'un farklı şeyler hazırladığını bilmek güzel.
     
         PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlanan oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Yeni görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.
     
     








  • dikkatimi çekti künyedeki human head studios bathesda yazıları falan tıklanabilir durumda ama tıklayınca server error hatası verio yani o yazılara tıkladığımız zaman örneğin human head studios a falan tıkladığımız zaman o stüdyoyla ilgili haber veya bathesda ya tıkladığımız zaman bathesda ile ilglili yayınlanmış haberler falan açılabilir yani tıklanabilir durumdalar ama bi işlevleri yok
  • Fena değil görüntüler inşallah iyi olur. E3 2011'de oyuniçi video gösterseler daha iyi fikir elde edilir tabi ama daha önce çıkacak çok iyi oyunlar var.
  • Bu uzaylıları gözüm bir yerden ısırdı ahh evt Mass Effect.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.