Şimdi Ara

Fifa 12 için İkinci Ekran Görüntüsü Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • [html]<center><img src='http://www.bolumsonucanavari.com/ires.aspx?imgtype=news&id=14863&rs=550x250' /></center><br/><div><br /></div><div>     <strong>David Rutter</strong>, önümüzdeki senenin <strong>FIFA</strong> serisi için devrim niteliğinde bir yıl olacağını ve en büyük değişiklikliği oynanışta göreceğimizi söylemişti. Bu sözlerin hemen ardından <strong>Fifa 12</strong> için ikinci ekran görüntüsü yayınlandı.<br /></div><div> </div><div>     İkinci ekran görüntüsünde de, birinci ekran görüntüsünde olduğu gibi sadece <strong>Ricado Izecson dos Santos Leite</strong>, daha yaygın bilinen adı ile <strong>Kaka</strong>'nın ön plana çıktığını görüyoruz. Bakalım ilerleyen günlerde bizleri hangi süprizler bekleyecek. </div><div> </div><div><a data-test="test" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="https://store.donanimhaber.com/7f/61/dc/7f61dc174976c88007dd694cf2a34e34.jpg" rel="prettyPhoto[gallery1]" title="" data-href="https://store.donanimhaber.com/7f/61/dc/7f61dc174976c88007dd694cf2a34e34.jpg" rel="prettyPhoto[gallery1]" title=""><div align="center"><img src="https://store.donanimhaber.com/7f/61/dc/7f61dc174976c88007dd694cf2a34e34.jpg" alt="" style="width:550px; height:387px;" /></div></a> <br /></div><br/>[Kunye=1167-4][/html]







  • her sene yeni çıkacak fifanın çok farklı olacağını söylüyorlar. yok şöyle yok böyle . şu özellikler var. hep kandırmaca. helal olsun konamiye. adamlar pes2011 i süper yapmışlar. ben yılların fifacısı olarak ea yı kınıyorum. artık bizi kandırsınlar istemiyorum. bir de fifanın en güzel serisi fifa 2005 di . en iyisi oydu. gece gündüz oynardım. artık nerdeee.
  • @astrolevent

    Kardeş, sen yeni nesil Fifa oyunlarını oynamadın sanırım. Aklın 2005'te kalmış.
  • oynadım oynamasına da. oyuncu kontrolu pes kadar iyi değil. fifa da oyuncu sanki robot gibi bir şey. tamam biliyoruz güzel artistlik hareketler var ama. oyuncu bana robot gibi geliyor. hiç ben komut vermeden bişeyler yapmıyor. pes in gerisinde gibi geliyor fifa bana.
  • @astrolevent
    Eğer PC de oynuyorsan ve 2011 i oynamadıysan haklısın derim fakat konsolda oynuyorsan eğer her türlü fifa son 3 senedir pes ten önde . Ve oyuncuların animasyonları ve oynanış rahatlığıyla beraber hareketler pese göre çok daha esnek iki oyunuda iyice bi baştan tekrar oyna derim.
  • @astrolevent
    Sen yılların gerisinde kalmışsın demekki.Bende seni kınıyorum böyle saçma birşey diyebildiğin için.
  • @astrolevent
    "hiç ben komut vermeden bişeyler yapmıyor"

    Ne yapsın adamlar maçın ortasında kendiliginden amudamı kalksın saçma sapan yorumlar atma zaten peste animasyon namına birşey yok dedigin lafa bak fifa robot gibiymiş fifaya robot gibi pese animasyonları daha iyi diyorsan ya pesle fifayı karıştırıyorsun yada oyundan anladıgın yok git mario oyna.
  • adamın yazdığına bakın robot gibi geliyo ben komut vermeden bişeyler yapmıyo

    normal olanı bu zaten oyunu sen oynuyosun kendi kendisinin pas yönünü şut yönünü belirlemesi saçma zaten lol
  • Pes eğlen ce oyunudur arkadaşım fifa ise hem eğlence hem gerçekcilik. Tek bir örnek vereceğim: Real madridle chelse ya karşı oynuyorum 2-0 öne geçtim. Chelse de maçı çevirmek için orta sahayı 5 ledi ve savunmayı 3 ledi. tabi bende kontra atak oyununa döndüm. Maç 5-2 bitti. Şimdi sen tahmin et nasıl bir zevk aldığımı o maçtan. Ben pesi de fifadı oynadım yıllarca. ps varsa pes oynamak saçmalıktır..
  • astrolevent

    Sen Video İncelemeleri de İzlemedin Galiba.Pes teki oyuncular robot gibi asıl 2 li mücadeleyi birbirlerine değmeden yapıyorlar kafa vuruşlarında oyuncular birbirine değmeden kafa vuruyorlar.Atmosfer desen yok.Spikerler desen kendi halinde Asıl pes fifanın gerisinde kalıyor. artık
  • quote:

    oynadım oynamasına da. oyuncu kontrolu pes kadar iyi değil. fifa da oyuncu sanki robot gibi bir şey.


    aynen öyle. Fifada bir tuşa basıyorsun oyuncu kendi kendine bişeyler yapıyor, hareketler , çalım filan v.s. kontrol senden çıkıyor ve oyuncunun şahsi şovunu izliyoruz saniyelerce. Ama PES te bir hareket yapabilmek için nerdeyse 5 farklı tuşla kombinasyon yapman lazım. Burada sen ne istersen onu yapıyor, fifada 1 tuşa basman yeterli.
    Yeni diyeceğim şudurki; Eğer futbol oyunlarında yeniysen ve gerçeklik + yetenek önemli değilse fifa oynayın. Prolaştıkça PES e geçersiniz zaten.
  • önceleri hep pes serisini oynardım o daha iyiydi fifaya göre ama 2011de işler değişti pes batırdı oynanışı fifa ise çok iyiydi pese göre fifanın tek eksiği var oda pese göre grafikleri vasat kalıyor ona göre onuda geliştirirse pes diye birşey kalmaz zaten pazarın %75i fifanın
  • İlk ekran görüntüsünü ters döndürüp biraz zoom yapıp önümüze koymuşlar. (haklarını yemeyelim bir de formayı değiştirmişler)
    Ayrıca şu resimlerde tribünleri görmeyi çok isterdim. Çünkü FIFA'daki en kötü olaylardan biri tribünlerin noksanlığı..
  • arkadaşlar noluyo size ya(yazdıklarımı eleştirenler) . düşüncelerimi yazmak kötü bişey mi . ben böyle düşünüyorum . kimin işine gelirse .
    ben yıllardır fifanın piyasaya çıkmasını dört gözle beklerdim ve her defasında hayal kırıklığına uğradım . hani fifacı mısın pesci misin diye söylenirdi. işte ben bu zamana kadar fifacıydım. fifadan ümidimi yine kaybetmemiştim. ama sonunda anladım ki durum böyle .
    yine de haklarını vermek lazım. görüntü kalitesi fifada daha iyi (fifa 2010 hariç) . hele fifa 2011 de oyun açılırken kakanın koridorda yürüdüğü sahnedeki kalite müthiş. bunlara bir şey demiyorum. oynanış açısından fifa benim için bitti .
  • Ben aslinda daha cok PES oynuyan birisiyim ama su bir gercek ki PES 2008 'den Beridir Yani nextgen 'e gecildiginden beri (konsollar icin konusuyorum pc icin durumu bilemem) dogru durust bir oyun yapamadi 2011 cok super olucak, su olucak, bu olucak, oynamayi yeniden ogreniceksiniz dediler. Dediklerini yaptilar oyunun affedersiniz icine ettiler, 2011 daha yapim asamasi tamamlanmadan musterilere servis edilmis bir oyun gibi(PES 2011). FIFA ise bir standart belirledi ve onun uzerinde gelistirmeler yapiyor.

    Yinede ben PES'ten daha cok zevk aliyorum, zevkler ve renkler tartisilmaz derler FIFA'nin orta yapma sistemini , daha cok top fizigini sevmiyorum vurunca top balon gibi falso aliyor. bu benim dusuncem, hak veren olur, olmaz. Insallah EA olsun Konami Olsun 2012de oyunculara kaliteli bir sey verebilirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astrolevent

    oynadım oynamasına da. oyuncu kontrolu pes kadar iyi değil. fifa da oyuncu sanki robot gibi bir şey. tamam biliyoruz güzel artistlik hareketler var ama. oyuncu bana robot gibi geliyor. hiç ben komut vermeden bişeyler yapmıyor. pes in gerisinde gibi geliyor fifa bana.


    arkadaşım sen fifa yerine kesinlikle başka bir oyunla oynamışsın. ben 2 sene önce fifayla tanışana kadar fifayı yerden yere vurup fifanın oyuncularla dalga geçtiğini söylerdim fakat şimdi tam tersi konami oyuncularla dalga geçiyor! fifada aradığım herşey var şu eksiği var dediğim 3-5 tanedir. ama peste öyle değil bu sene geçen ve ondan önceki seriyi oynadım resmen rezalet. tek artısı şampiyonlar avrupa ligini almaları. fifa bunlarıda alırsa tek lider tek kral olur! fifa kesinlikle bu oyun tarzıyla yıllarca üstünlüğünü sağlar. biraz araştırırsan fifanın futbol oyun pazarının %73 üne sahip olduğunu göreceksin. bu neyin daha kaliteli olup olmadığını gösteriyor.




  • pazara kimin hakim olduğunu biliyoruz. konumuz da bu değil. her şey satışa göre belirlenmez. call of duty black ops 20 milyondan fazla sattı da ne oldu. görüntü kalitesi modern warfare 1 2 den daha berbat.
    demek istediğim pazar fifanın bile olsa pes bana daha çok zevk veriyor. herkes bir olamaz. aynı şeylerden zevk alamaz. fifa çok satıyor diye ben fifa oynamak zorunda değilim. benim düşüncem bu
  • black ops çok sattı fakat aldığı puanlara bak,birde fifa nın aldığı puanlara bak,gerçi sen ona da bi kılıf uydurursun...
  • quote:

    her sene yeni çıkacak fifanın çok farklı olacağını söylüyorlar. yok şöyle yok böyle . şu özellikler var. hep kandırmaca. helal olsun konamiye. adamlar pes2011 i süper yapmışlar. ben yılların fifacısı olarak ea yı kınıyorum. artık bizi kandırsınlar istemiyorum. bir de fifanın en güzel serisi fifa 2005 di . en iyisi oydu. gece gündüz oynardım. artık nerdeee.

    ne diyorsun sen aklın yerindemi? asıl pes her sene kendini tekrar ediyor aldığı puanlardan belli oluyor zaten hangisinin iyi olduğu bknz.fifa 11 9.3 pes 2011 7.8 puan
  • ya arkadaş bıktım şu kaka'dan keşke başka birini koysalarmış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.