Şimdi Ara

Dragon Age 2 Alana Mass Effect 2 Hediye!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        PC oyuncuları için Mass Effect 2'ye bedava sahip olma şansı. BioWare, bu fırsatı bugünden 30 Nisan'a kadar olan süreçte satın alınacak Dragon Age 2 için yapıyor.
     
         Dragon Age 2'yi satın alanlar elde edecekleri bir kod sayesinde Mass Effect 2'nin PC sürümüne bedavaya sahip olabilecekler. Böyle bir kampanya gerçekten kaçmaz. Otoriteler tarafından geçen senenin en iyi oyunlarından biri kabul edilen Mass Effect 2'yi bu fırsat ile elde etmek harika olacaktır.
     
        Detaylara ve Bioware'in duyuru yaptığı ilgili sayfaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 
     








  • Şu 2 oyunuda türkçe alt yazı desteği ile çıkarsaydınız ne olurdu ya en az 5 veya 10 bin adet satardı ülkemizde.Türkçe alt yazı için harcanan masrafın 10 katını çıkartırdınız abicim bi türlü bu firmalar türkçe alt yazı çıkartmamak için yemin etmişler bu olaylar beni çok üzüyor türkçe çıksaydı şimdi satın alırdım 2 oyunuda ben neyse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
    Şu 2 oyunuda türkçe alt yazı desteği ile çıkarsaydınız ne olurdu ya en az 5 veya 10 bin adet satardı ülkemizde.Türkçe alt yazı için harcanan masrafın 10 katını çıkartırdınız abicim bi türlü bu firmalar türkçe alt yazı çıkartmamak için yemin etmişler bu olaylar beni çok üzüyor türkçe çıksaydı şimdi satın alırdım 2 oyunuda ben neyse

    Katılmamak elde değil. Nihayetinde bu tür oyunlar çokça diyalog içerdiğinden sıkı İngilizce istiyor ve anlamayanlar içinse oyun keyfi işkenceye dönüşüyor. Ve oyunda çok vurdulu-kırdılı öge yoksa o oyun bir kenara savruluyor, bir daha da yüzüne bakılmıyor. Ama insan kendi dilinde, anlaya anlaya, sindirerek oynayabilse durum çok daha farklı olurdu. Hem bu tür oyunlar ülkemizde daha çok ilgi görürdü, hem de satışlar kesinlikle yükselirdi. Ama görünen o ki şöyle Türkçe dublaj+altyazılı bir RPG oyunu oynamadan göçüp gideceğiz. Mass Effect 3'ün az da olsa Türkçe çıkma ihtimali vardı ama lanet, pis gözünü para bürümüş, Türk oyunculara bir şans daha vermek istemeyen EA bu ihtimali de ortadan kaldırdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anca böyle satabilirler zaten. Oyunun içine ettiler. Hey gidi bioware.
  • Mass Effect 2 Türkiye'nin en iyi düblaj sanatçıları tarafından seslendirilip Türkçe yapılsaydı bile, tahmin edilen miktarın %50'sine bile ulaşamazdı. Mouse 1+WASD kombinasyonuna fazla alışmış ve PES-NFS ikileminden kurtulamamış kültürümüze bu tür yaklaşımlar çok lüks olur. Büyük ihtimalle Miranda olan ilişkiyi de sansürlerlerdi. Maazallah, şeytan çarpar.
  • türkçe yama var yetmiyormu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Smalltime
    Mass Effect 2 Türkiye'nin en iyi düblaj sanatçıları tarafından seslendirilip Türkçe yapılsaydı bile, tahmin edilen miktarın %50'sine bile ulaşamazdı. Mouse 1+WASD kombinasyonuna fazla alışmış ve PES-NFS ikileminden kurtulamamış kültürümüze bu tür yaklaşımlar çok lüks olur. Büyük ihtimalle Miranda olan ilişkiyi de sansürlerlerdi. Maazallah, şeytan çarpar.

    İyi güldüm.

    Ve ne kadar acı da olsa dediklerinize harfiyen katılıyorum.
  • Dragon Age'i bu hala getirdikten sonra ve bu kampanyadan sonra Bioware'e paragöz mü desem demesem mi bilemedim.
  • Oyunları Türkiye'de Türkçe oynamak istiyorsanız, oyunları orjinal alın. Çıktığı gün alın demiyorum. İki-üç yıl geçsin, oyunun fiyatı ucuzlasın, o zaman bile alınsa bile oyun yayıncılarının dikkatini çeker. Paranın ucunu gösterin onlar size kul- köpek olur. Ama Türkiye piratebay gibi sitelerin listelerinde ilk 10 lara girdikçe Türkçe yama beklemeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.