Şimdi Ara

LotR: War in the North'a İkinci Yapımcı Günlüğü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
         Snowblind Studios'un Yüzüklerin Efendisi için hazırladığı yeni aksiyon RPG oyunu Lord of the Rings: War in the North'un ikinci yapımcı günlüğü yayınlandı. Bu kamera arkası videosunda ise konu acımasız savaşlar oluyor.
     
         Oyunda bulunan Orta Dünya'nın çok güzel bir yer olduğu fakat aynı zamanda da çok tehlikeli olduğu söyleniyor. Oyundaki savaş sistemini tasarlarken en çok dikkat edilen yerlerden biri de şiddetin dozu olmuş. Savurduğunuz kılıçlar düşmanınızın kafasını ve çeşitli uzuvlarını kopartabiliyor.
     
         Oyunda yakın dövüş ve uzaktan saldırma arasındaki dengeyi sağlayabilmeniz için aralarında kolaylıkla geçiş yapabileceksiniz. Ayrıca düşmanlarınızı seri şekilde öldürürseniz Killstreak sistemiyle normalden daha fazla XP kazanabileceksiniz.
     
         War in the North'un şimdiye kadar yapılmış en acımasız ve en eğlenceli LotR oyunu olduğu belirtiliyor. Aşağıdan bu yapımcı günlüğünü izleyebilirsiniz.
     









  • action yapacaklarına oblivion gibi bir rpg yada hack n slash tarzı bir oyun çıkarsalar daha çok tutulur zannımca
  • Görüntülere bakılırsa iyi bir oyun geliyor.En iyi yüzüklerin efendisi oyunu olabilir.Battle Middle Earth dışında diğerleri iyi değildi. husonman arkadaşın dediği gibide sadece RPG yada hack n slash'a yoğunlaşsalar iyi olabilir.Güzel bir yüzüklerin efendisi hack n slash'ına kim hayır diyebilir ki?
  • grafiklere bakarsak seriye çok kötü bir LoTR denemesi daha geliyor.. sadece karsına adam gelsin kes biç doğra..
  • The witcher 2 geliyor 17 mayısda o daha iyi olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.