Şimdi Ara

Crysis 2'ye İnce Ayar Çekin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
20.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  •       Crysis 2 konsollara ve PC'ye çıkışını yaptı fakat bazı özellikleri nedeniyle PC oyuncularının istediklerini tam olarak sunmuyor. DirecX 11'i ve grafik ayarlarını örnek verebiliriz. Konsol komutları girerek ya da oyunun ayar dosyalarını düzenleyleyerek grafikleri istediğiniz gibi şekillendirebiliyorsunuz fakat daha fazla bilgi ve zahmet gerektirdiği için oyunculardan birinin hazırladığı yazılımı kullanabilirsiniz.
     
         Crysis 2 Advanced Graphics Option programı ile basit ayarların yanı sıra görüş açısı (FoV) gibi daha hassas ayarları da değiştirebiliyorsunuz. Değiştirebileceğiniz ayarların tümünü aşağıdaki ekran görüntüsünde görebilirsiniz.
     
         Kurulum:
     - Dosyayı paketten çıkarıp istediğiniz bir klasöre kopyalayın.
     - Eğer Crysis 2 ana klasöründe (Steam\steamapps\common\crysis 2\) autoexec.cfg isminde bir dosya varsa, yazılımı çalıştırmadan önce silin (autoexec.cfg dosyası zaten bu yazılım tarafından oluşturulan bir dosya).
     - Crysis2AdvancedGraphicsOptions.exe isimli dosyayı çalıştırın.
     - Ayarlarınızı yaptıktan sonra Apply butonuna basarak kaydedin.
     - Crysis 2 ana klasöründe autoexec.cfg isimli dosya oluşturulduysa işlem tamamdır, Start Game butonuna basarak oyunu çalıştırabilirsiniz.
     
         Not: Crysis 2'nin başka hiç bir dosyasına ellemiyorsunuz. Uygulama henüz beta olduğu için ve profesyonel olmadığı için sorunlar oluşabilir.
     
         Sürekli güncellenen yazılımı buradan ve buradan indirebilirsiniz. İlgili konuya ise Steam'in forumlarından ulaşabilirsiniz.
     
     









  • oyun niye advanced ayarları kapatmışki?
  • saolasın kardeş...Harika bir oyun,aksiyon seviyesi tepelerde.Crytek demiştiki:Bu oyunu isterseniz bol aksiyonlu oynabilir veya gizli olarak uzaylıları ve düşmanlarınızı öldürebilirsiniz.Ben düşmanın az oldugu yerde bol aksiyon,düşmanın çok oldugu yerde gizli olmayı seçiyorum.TŞK'LER....
  • Oyunun çoklu oyuncu modunu adam gibi oynayamıyoruz ki. Paso hata veriyor. Yok ana bilgisayarla bağlantı kesildi,yok rakibinizle bağlantınız koptu vs vs. Umarım en kısa zamanda sağlam bir yama çıkartırlar. Problem yaşamayalım hem destek olalım diye orijinal aldık kursağımızda kaldı.
  • bazı siteler grafik ayarında sadece 4 secenek oldugu için puan kırmış ...
    normalde bana saçma gelıyor ama crysis 2 için eksik denebilir...
    oyun harika gidiyo bu arada ...hazmede hazmede oynuyorum :D
  • O ne saçma birşeymiş! Sanane arkadaş istediğim gibi ayarlarım grafiğimi. Madem o kadar "grafik kasıntısı" "en iyi grafikli oyun" diye piyasaya çıkıyorsun ama grafik ayarlarını yaptırmıyorsun. Harbi mallık bana göre, çok saçma bir durum!
  • grafik ayar menüsü olmadan nasıl çıkartabilkdiler anlam veremiyorum. resmen dalga geçiyorlar insanlarla gamer,advanced,hardcore ymiş pehh. hangisinin daha iyi olduğu bile belli değil kelime olarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 26 Mart 2011; 18:14:54 >
  • arkadaşlar multi oynayıpta şikayetçi olanlar için:

    Bugün gördüm ki bu konudan bir çok insan mustarip olmuş bende biraz deneme yanılma yöntemleri denedikten sonra ufak bir araştırma ile sağlıklı bir çözüm buldum bu çözümü sizlere anlatacağım.

    1 - Crysis 2 yi aç ve login ol

    2 - Çok Oyunculu Bölümüne Gir , Serial soracak serialini gir

    3 - Tekrar tek oyunculu bölümüne geçiş yap

    4 - ve Tekrar Çok Oyunculu Bölüme Gir ve yeniden Seri numaranı Gir

    Bunları harfiyen yaparsanız sorun kalmadığını ve her servere hatasız girdiğini göreceksiniz. Gireceginiz serverin Pinglerinin 125 in üstünde olmamasına özen gösterin!. Bol şans.

    Yardımcı Olabildimmi?
  • @waltran, kesinlikle haklısın :)
  • bu konumda Steam\steamapps\common\crysis 2 autoexec.cfg adlı dosya yoktu program ardında da o dosya oluşmadı ayarlar herzaman ki aa ve af li ? ne aladır anlamadım
  • grafik menüsü var ki neden bu kadar abarttınız...
    normalde oyunlarda 6 7 secenek olur...bazı oyunlarda sadece çözünürlül ve vsync seceneği oluyor...
    crysis 2 'de
    3 secenek + vsync +ışıklandırma +çözünürlük ile 6 ceçenek bulunuyor ve benım grafik takıntım olmasına ragmen kesinlikle AA dışında herhangi bi secenek aramadım....
    hani seçenek olsaydı iyi olurdu dersiniz de, abartıp fanboyluk yapmayın burda....3 kişi bu kadar basit bi eksik yüzünden oyunu yerden yere vurmuş...
  • bloodTime
    Kesinlikle katılyorum ama olsaydı iyi olurdu tabi.İlk oyunda 20 kadar seçenek vardı bu oyunu Konsollara çıkardıkları için midir bilinmez detayları azaltmışlar.Ama bu yama ile düzelmeleri yerinde bi davranış.Bazı oyunlar örneğin Proevulation soccer oyuna girmeden ayar yaptığınız oyunlardan.Çıkaramadığım oyunlar var aynı şekilde oyuna girmeden ayar yapıyorsunuz.Bu oyunun karizmasını çizmiyor.
  • benim derdim bu ayarlayamadan istediğim akıcılıkta oyunu oynayamamam. düşük özelliklerde pc'im var aa ve af kapatılabilse gayet rahat oyacağım kesin fakat durum şuan kötü benim için. ilkkez orjinal aldığım bir oyun için para mı helal etmeyeceğim böyle giderse.
  • BSC Misafiri

    26.03.2011 19:01:00
    oyunda kesinlikle optimizasyon sorunu yok ,orjinale para vereceğine sistemini yeniletseydin...bcs misafiri....
  • Bilgilendirme için teşekkürler
  • @bloodTime

    ben hergün tor.ren.tler den oyun indirip kuran insanlardan değilim. evimdeki sistemim gayet iyi şuan üniversitem yurt dışında olduğu için masaüstünü kaldırıp götürmem benim için çok zor. Laptobumda betasını denedim kesinlikle rahatça oynadım orjinalinde fps bu kadar düşük görünce bendeki heves tamamen kaçtı. zaten advence graphic programında mı benim yülediğimde mi soru var bilemem ama hiçbir şekilde aa ve afyi kapatamıyorum.
  • BSC Misafiri

    26.03.2011 19:20:50

    ya iyi de ilk defa senden duyyorum ...adam 5770 ile full grafikte 35 fps aldıgını söyluyor yani bi ara verilen mınimum sistem gereksinimleri bile abartılı suan...oyun her makşneye hitab ediyor....birde enteresan olan betasınla orjinalını karşılaştırırken ,betasında rahat oynadım demen, bu cok sacma cunku oyun asıl orjinalınde cok rahat...
    betasında benım sistemımde berbat bi şekılde kasılyodu ...ve şuan full ayarda 50 60 fps'den yukarıda fps alıyorum....
  • optmizasyon kötü demiyorum fakat mağlum laptop ta oynayabilmem için aa ve af kapatmam gerekiyor. kapsamlı grafik ayarı betada varken orjinal sürümde olmaması çok büyük eksi benim açımdan.
  • 3.yoruma tamamen katılıyorum multiplayeri adam gibi oynayamıyoruz serverdan attığı için ilerlememizde kaydedilmiyor.Şuana kadar 20lvl ulaşamadım ikide bir serverdan atıyor ve lvl,kazandığımız xp kaydedilmiyor aşırı sinirlerim bozulmaya başladı Crytek bu duruma bir patch getirse hiç fena olmaz yeni bir patch gelene kadar oyunun tek oyunculu kısmını oynayacağım inşallah yakın bir zamanda çıkar.
  • BSC Misafiri

    26.03.2011 19:50:22

    iyi de betasında kapsamlı grafik ayarı yoktu ki :))
    aynıydı....
    hatta 1 seçenek eksikti (vsync) nyse....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.