Şimdi Ara

'Battlefield 3, Call of Duty'ye Diş Geçiremez!'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  •     Analizler arasında en çok söz sahibi olanların başında gelen Wedbush analizcisi Michael Pachter yine konuştu. Bu sefer Pachter'ın kafasına taktığı konu Battlefield 3. Ona göre bomba gibi geldiği görülen Battlefield 3'ün sıradaki Call of Duty'ye devirmesine imkan yok.
     
        IndustryGamers'a verdiği röportajda Pachter, EA'in bu sene Activision'dan FPS kategorisinde pazar payı almasının bile zor olduğunu söyledi.
     
        "Battlefield 3'ün sıradaki Call of Duty'yi geçmesine imkan yok, aptalca bir soru."
     
        "EA, pazardan payını almak için devamlı uğraş veriyor ve ben eminim Battlefield 3 her ne kadar harika bir oyun olsa da bundan önceki sürümünden %25 veya %35 oranında daha fazla satmayı başaracaktır. Call of Duty'yi geçebilmesi için bu oranın %300'lere ulaşması gerekiyor."
     
      Hak payı yok değil, ancak beğeni ile karşılanan ve kendini geliştirmeye uğraş veren Battlefield serisinin çok iyi yerlere geleceği düşünülüyor.
     








  • call of dutyyi geçemez müthiş oyun ama geçemez hiç bir türlü
  • siz neyin peşindesiniz COD'un geçilmesi gereken neyi var grafik mi çata pata sesleri mi .. hikaye ? .. MW2 iyiydi bitti o kadar .. şu oyunu abartmayın şu kadar sadece bir nevi yeni nesil counter strike ..
  • geçsin veya geçmesin yav ...bf3 iyi olucak ...mw3'te iyi gelir umarım ...
    ümitliyiz ama bakalım
  • İyide sıradaki bfyi biliyoruz nasıl olacak , sıradaki cod'u biliyormuyuz nasıl olacak hayır?

    eee?

    satış rakamlarında tabikide geçemez , ben geçerim ama gülüp geçerim.
  • quote:

    siz neyin peşindesiniz COD'un geçilmesi gereken neyi var grafik mi çata pata sesleri mi .. hikaye ? .. MW2 iyiydi bitti o kadar .. şu oyunu abartmayın şu kadar sadece bir nevi yeni nesil counter strike ..

    aynen katılıyorum.......:)
  • Sadece ismi sayesinde çok fazla satıyor zaten CoD serisi. BF3 büyük ihtimal satış rakamı olarak CoD'u geçemeyecek ama eğlence bakımından çoktan geçti.
  • Bundan sonraki Call of Duty oyunları ne kadar iyi olursa olsun grafik motoru değişmediği sürece boş...
  • Bu gibi olaylar bize yarar arkadaşlar :D
  • Call of duty grafikleri için oynanan bir oyun değildir ki , ea gelsin müthiş grafikler yapsın müthiş görseller yapsında cod'u geçsin.Ea bu pazardan pay almak istiyorsa ilk önce kendisine bir senaryo bulacak.Bu senaryo adam akıllı olacak , price gibi , ghost gibi karakterleri olacak.Bakın sonra oynanıyor mu oynanmıyor mu .

    COD 40 aynı motorla çıksın ama black ops gibi müthiş bir senaryosu olsun , gider hiç sıkılmadan oynarım ama BF istiyorsa gerçek hayattan daha gerçekçi bir grafikle karşımıza çıksın bu sallapati senaryolarla gelirse yine oynamam.
  • o zaman sen bir gerizekalısın bsc misafiri.bf serisi multiplayer için oynanır tek.senin gibi mallar ise zekası ancak yapay zekanın easy bolumune yettıgı ıcın cod oynar.cod oyun moyun değil. o satış rakamını hiç haketmiyor
  • Adam haklı Önemli olan zaten isim yapmak. Şuan mw3 e ara geçiş için kısa hatta çok uğraşılmamış senaryosu 2 saat olan bir cod oyunu çıksa ve kazık bir fiyata satılsa kuşkusuz bad company 2 den fazla satacaktır ama kalite battlefield da



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ProtoN. -- 23 Mart 2011; 20:58:45 >
  • Neye dayanarak söylüyor bunu?

    - COD'un yeni oyununun görsellerini, oynanışını bi görelim de öyle karar verelim.
  • mw bir devrimdi, mw2 ise en uç noktaydı.b.ops tam bir hayal kırıklığıydı...blackopsu aldımda ne oldu.bir iki update'den sonra baktım bir umut yok direk sildim.bf3 gelsin onuda alırız(bu sefer bf3'ten çok umitliyim).o da sorun değil.ancak bizi gerçekten hem , performans, hem görsellik, hemde oynanabilirlik açısından tatmin edebilecek oyunlar gelsin.artık oyun üreticilerinin birazda oyuncuların sesine kulak vermesi lazım.bu arada blackopsun süper senaryosu var diyenlere de buradan bir iki lafım var;senaryosu rezaletti b.o'nun.hiç oyun senaryosu görmesek superdi diye bende sallardım ancak bu kadarda kopuk bir senaryo herhalde olamazdı.single player için korsan oyun alıp, oynayan, sonrada yorum yapanlar yokmu,sizlere gerçekten tebessüm ediyorum.bu tarz oyunlarda asıl olan multiplayer'dır.hele bazı arkadaşlar var bana oyunu gösterip şunu bir izlermisin diyor.soruyorum ne anladın sen buradan çevirisini bir yap diyorum.yapışıp kalıyor yerinde tık yok :))..uzun lafın kısası ve yine tekrarlıyor




  • Battlfield = multiplayer
    ama bence bf3 bu geleneği hafiften bozup single a önem verebilir.
    Multiplayer ın kalitesi zaten tartışılmaz.
  • Belki bu sene geçemeyebilir ama ilerleyen zamanlarda durum daha farklı olacaktır.

    Ayrıca BF , CoD'u belki Avrupa'da geçer ama Amerika'da geçmesi şu an için biraz zor. Malum CoD Amerikanların artık ''Milli video oyunu'' olmuş.
  • EA'da da hikaye var...neden bu kadar abartıyosunuz arkadaşlar...
    bi oyunda aksıyon ,grafik ,ses yoksa(cod'u buna dahil etmiyorum) neyleyim hikayeyi
    gider hikaye kitabı okurum...
    hiçbir hikaye oyuncunun ağzını 1 karış açmaz,sizce cod 'un hikayesi mi oyuncuyu daha çok etkilemiştir,bf3'ün ilk videosu mu?
    grafik emektir,atılımdır,hikaye kesinlikle bi atılım olamaz...yanlış anlamayın hikaye önemsiz demiyorum ,en önemlileri içindedir tamam kabul ...ama biri çıkıpta film gibi olsun hikayesi iyi olmasın oynamam gibi cümleler sarfediyosa asıl hikaye budur bana göre...

    (yıl 2011)
  • satış olarak geçemessede diğer yönlerden geçer gönüllerin birincisi battlefield 3
  • quote:


    bloodTime
    EA'da da hikaye var...neden bu kadar abartıyosunuz arkadaşlar...
    bi oyunda aksıyon ,grafik ,ses yoksa(cod'u buna dahil etmiyorum) neyleyim hikayeyi
    gider hikaye kitabı okurum...
    hiçbir hikaye oyuncunun ağzını 1 karış açmaz,sizce cod 'un hikayesi mi oyuncuyu daha çok etkilemiştir,bf3'ün ilk videosu mu?
    grafik emektir,atılımdır,hikaye kesinlikle bi atılım olamaz...yanlış anlamayın hikaye önemsiz demiyorum ,en önemlileri içindedir tamam kabul ...ama biri çıkıpta film gibi olsun hikayesi iyi olmasın oynamam gibi cümleler sarfediyosa asıl hikaye budur bana göre...

    (yıl 2011)

    +1
  • CoD serisinin herkes ne mal olduğunu biliyor sırf isimden satıyor. BF serisini ne multi de ne teknoloji de asla geçemeyeceklerdir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.