Şimdi Ara

Homefront İlk Gününde 375.000 Adet Sattı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Kaos Studios'un FPS oyunu Homefront Amerika'da piyasaya çıktı ve ilk gününde 375.000 adet satmayı başardı.  Bu rakamın yaklaşık 200.000 adedinin ön-alımlardan oluştuğunu da belirtelim.
     
         THQ da yayınladığı bir basın açıklaması ile durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlginç olan THQ'nun sürekli oyunun çoklu oyuncu desteğinin ne kadar harika olduğundan bahsetmesi oldu. Yoksa senaryosu ünlü bir yazar tarafından yazılan bir tek kişilik moddan gurur duymuyorlar mı?
     
           Avrupa'da yarın piyasaya çıkacak olan Homefront'un aynı ilgiyi görüp görmeyeceği merak konusu. Gerçi FPS türüne genel olarak gösterilen ilgiye bakacak olursak, Homefront buralarda da çok satacak gibi görünüyor.
     








  • Hem senaryosu hem görüntü ve optimizasyonu iyi olan oyun çıkmayacak mı arkadaş, illa bi tarafı eksik oluyor, bu oyunu oynamadım senaryoyu bilmiyorum, senaryoyu iyi saysam bile izlediğim oynanış videoları kadarıyla görüntü çok kalitesiz.
  • codemachine sana katılıyorum.cod'u okadar övüp övüp duruyolardı update 3-4 cıkana kadar milletin anası agladı.kaldıki cod 7 serilik bir oyun.peki homefront daha seri olmaya aday oyunun ilki.ben bu oyunun arkasındayım.ikinci kısme olursa ücüncü oyunlarda cok daha iyi seyler yapacakları kanaatindeyim.youtubedan izledigim videolara bayıldım.grafiklerden söz etmiyorum eskikler az öncede bahsettim oluyor.ama oynanabilirlik ve kullanabilecegimiz araclar oldukca fazla.senaryo zaten 5 saat sürecek ama multisi oynanmaya deger bir oyun.isteyen almaz ama 7 serilik bir oyunla homefront kıyaslanamaz arada tecrübeyi oyun gelistirebilme tecrübesinide hesaba katmanız lazım.homefront gibi daha cicegi burnunda bir oyunu yerden yere vuracagınıza önce cod'a bakın.oyunu iade edenleri optimizasyondan dem vuranları graifklerin hala daha kötü oldugunu savunanlarıda hesaba katın sonrada düsünün.
  • Daha oynama fırsatım olmadı , en kısa zamanda deneyeceğim.
  • İlk günde 400 bine yakın sattılar diye bu hedefledikleri sayıya ulaşabilecekleri anlamına gelmiyor. Zaten birçok geliştirici yapamayacağını bile bile "bizim hedefimiz şu kadar diyor. Gereksiz halbuki bu.

    Ama bir de THQ'nun çok az zamanda FPS yaptığını ve ilk günde 400.000'e kadar yükselebildiğini düşünürsek, yine de başarabilmişler, tebrik ederim demek lazım.

    Not: Ama oyunu almam
  • multisini pohpohlamaktan baska bi ise yaramaz diyosun peki black opsu seven okadar kisinin single playerinimi sevdigini sanıyosun.100 kisiden 80'i multisini sevdigi icin pohpohluyor bunuda unutma.cogu kisi artık multi oynamaktan dünyanın baska yerlerinden insanlarla kapısmak icin alıyor oyunları.sanki bana cod 20 saat sürüyor.
  • Bence gayet iyi satmış
  • Multiplayer modu Battlefield ve Call of Duty karışımı bir şeye benziyor açıkçası.
  • Sloganları tuttu da ondan...
  • oyun çıkmadan yorum yapmayın kardeş. ayrıca cod7 gelmiş geçmiş en güzel oyun bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.