Şimdi Ara

Kinect Satışları 10 Milyonu Geçti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •       Microsoft'un harekete duyarlı kontrolcüsü Kinect rekor kırarak tüm zamanların en hızlı satan tüketici elektroniği oldu. Microsoft'un açıklamasına göre 4 Kasım'da Kuzey Amerika'da piyasaya çıkan cihaz bugüne kadar 10 milyondan fazla satmayı başardı.
     
           Cihazın ilk 60 günlük satış rakamlarına bakıldığında ise günde ortalama 133.333 konsol satıldığı ortaya çıkıyor. Guinness Rekorlar Kitabı editörlerinden Gaz Deaves göre ise bu rakam bahsedilen dönemde Kinect'in tüm zamanların en hızlı satan tüketici elektroniği olmasını sağlıyor.
     
           Bu arada yazılım satışlar konusunda da işler yolunda gidiyor. Şu ana kadar tıpkı donanım gibi 10 milyondan fazla yazılım satıldığı açıklandı. Bu yazılımlara bu yıl yenileri de eklenecek.
     
          Microsoft'un duyurusuna göre 2011'de çıkacağı kesinleşen oyunlar Namco'dan Body and Brain Connection, Ubisoft'tan Michael Jackson The Experience (Kinect uyumu gelecek) Tetsuya Mizuguchi'nin Child of Eden adlı oyunu, Twisted Pixel’in The Gunstringer'ı, THQ’nun Kung Fu Panda 2'si, 2K'dan Carnival Games: Monkey See, Monkey Do ve Double Fine'dan ise Sesame Street: Once Upon a Monster olarak açıklandı.
     








  • büyük başarı!
  • Sony görsün alet nasıl yapılırmış.
  • Kinect gerçekten acayip eğlenceli ps3 sahibiyim xbox bana cazip gelmediği için ps3 seçtım ama kinect gerçekten çok eğlenceli

    @Pink_Demon

    Sony i mahallendeki elektronikçi falan zannettın sanırım ?
  • microsoftu kutluyorum gercekten büyük başarı , pink merak ettim sen ne zaman funboy luğu bırakacan.
  • başkaları bıraktığı zaman oda bırakır...

    sony e mahalle elektronikçisi demiyoruz ama mahalle elekronikçisi bile öyle bir cihazın kazık olduğunu anlar.

    1 tane alıcaksınız 100 dolar, ve sadece kendiniz oynayacaksınız 2 kişi oynamak için 2 tane almak zorundasınız + olarak eski bir teknoloji.

    Kinect 150 dolar yepyeni ve eşsiz bir teknoloji...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TMF

    Sony i mahallendeki elektronikçi falan zannettın sanırım ?


    Move denen fiyasko aleti yaptıkları için ne demeliydim sence?
  • İnşallah bu satışlara karşı iyi oyunlar çıkar :)
  • pinky demon

    tm kınect teknolojı olarak 1 gomlek daha ustun ama ....sadece partı kıtlesıne hıtap edıyor....
  • darkroyal7

    kinect henüz yeni ve kinect uyumlu hardcore oyunculara hitap edicek oyunlar yapılacağı duyruldu.FM 4 gibi.

    Bu yüzden sadece parti kitlesine hitap ediyor. Diye kesin bir yargı kullanman yanlış.
    Bence de kinect move ''a göre daha iyi.Evet FPS türü oyunlarda kinect uyumu olursa nasıl oynanıcak çok merak konusu ama MOVE bence çok gereksiz.PS3 'e hiç bulaştırılmaması gereken bir aletti bence.
  • metodiew3

    tm tm .... kinect herkonuda üstün.. hardcore da bıle ustun.... dokundurmuyorsun tm.. fanboy seni..... gözün kör olmuş....

    move a çıkan hardcore oyunlara bakarsan bi... heavy rain , killzone 3 ve socom 4(çıkıcak)

    bence çok dogru öyle bir yargı kullanmam.... bir fps oldugunu duşun nekadar hayal gucunu kullanırsan kullan nasıl oynıyıcaksın bir fps yı kınectle... partı aletı işte...
  • Yahu harbiden komedisiniz, aynı bu 10 milyon kinect denilen reklam balonunu alanlar gibi. Aletin daha tek hardcore oyunu yok, bizim fanlar kendinden geçmiş mağrur savaş gazileri gibi zafer nidaları atıyor, az akıllı olun yahu. Amerikalı ergenlere yutturdular, almışsınız sizde, susun bari, anlamasınlar.
  • başkaları bıraktığı zaman oda bırakır...

    sony e mahalle elektronikçisi demiyoruz ama mahalle elekronikçisi bile öyle bir cihazın kazık olduğunu anlar.

    1 tane alıcaksınız 100 dolar, ve sadece kendiniz oynayacaksınız 2 kişi oynamak için 2 tane almak zorundasınız + olarak eski bir teknoloji.

    Kinect 150 dolar yepyeni ve eşsiz bir teknoloji...
  • ghostlıvıng şu para konusunda çok haklısın ama kinect sadece particilere hitap eden bir cihaz ... bence kinect başka alanlarda kullanılmalı örneğin geçenlerde kinectı .. bır cıhaza baglıyıp uçurdular... hiçbirşeye çarpmıyordu .. çunku derınlık algılaması var.... başka işlerde kullanılmak için çok uygun bır alet.. :
  • kinect Ps move dan daha güzel ama Kinect oyunları biraz değişik bu kinect A.C oynansa veya Call of duty sırf bu yüzden Xbox 360 Almaya değer bence bilgi için saol
  • assassinscreed

    çok haklısın oyuzden xbox ve kınect alınır.. ama teknık olarak kalıtelı bır fps kinectte oynanamaz.. bir haya et... yürüme-koşma-kayma-bomba atma-bıçaklama -nişan alma- 2inci silaha geçme- daha çook var :D
  • Kardeşim kinect gerçekten teknolojiyi üst seviyeye çıkardı ama şimdiki kullanım amacı parti oyunları.arkadaş demiş forza evet yapılıyo ama sen direksiyon ve gaz fren aparatıyla daha fazla zevk alınır.fps oyunlarındaki serilik bun da olmaz.kinect ne zaman god of war serisi gibi bi oyun yaratır ve aktif olarak kombo hareketleri kılıç savurmalarını gerçeğe dönüştürür o zaman önünde eğilirim.oyun yapımlarında görüyosunuzdur insan bedenine özel duyarlı aletler takılarak karakter hareketini veriyor.kinect bunu eve taşısın o zaman herkes susar.fanboyculuk yapmıyorum bende ps3 var ve çok mutluym move da ilgimi çekmiyo.ha çok zengin olurum kinect de alırım ama onu arkadaşlar eve gelince kullanırım eğlence için.benim bu dediğim teknolojiyi de ne sony ne microsoft 20 yıl içinde gerçekleştiremez. yine de her zaman kapışmak iyidir yeni şeyler çıkartmaya başlar.yanlışsam söyleyin şimdilik elimizdekilerle yetincez




  • 10 milyon gerçekten güzel bir rakam. Microsoft iyi iş çıkardı. Bu arada hardcore oyun yok diyenler aceba move'un öncesinde wii kontrolleri olmasaydı bu kadar kolay hardcore oyun çıkarmıydı bi düşünün.
  • killzone 3 ıle marıo ve mickey mouse yi bir tutuyorsan orası ayrı tabi....
  • pinky ile tartısma yapılmaz elaman ms ıle yatıyor ms ıle kalkıyor dahada fanboyu yok gercı bılen bılıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.