Şimdi Ara

Forza 4'te Kafa İzleme Özelliği Bulunacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Kinect desteği sayesinde çok daha çekici bir hâl almayı başaran Forza Motorsport 4 için yeni bir özellik daha onaylandı.
     
        MSN Autos raporuna göre Forza 4'te kafa izleme de olacak. Ancak bunun ne gibi interaktifliğe yol açacağı açıklanmamış. Acaba yarış anında  kokpit kamerasında kafamızı sağa sola çevirdiğimizde baktığımız yerleri mi göreceğiz? Nedense benim aklıma ilk gelen bu oluyor?
     
        Sizce kafa izleme ile oyuna neler aktarılabilir? Sizlerin de değerli fikirlerinizi alalım. Bu arada, Forza Motorsport 4, bu senenin Sonbahar'ına göz kırpıyor, sadece Xbox 360 için. Kinect kullanımı ise opsiyonel olacak.
     








  • Öyle olmak zorunda,eğer yön verme olarak kullanılırsa zor olur yani arada odaya falan giren oluyor oyun oynarken konuşamayacakmıyız da:)
  • Zaten öyleki; IGN editoru Erik Brudvig,E3'te özel olarak forza 4 ü oynadı ve videosunda kafasını eğdiğinde kokpit görüşü aşağı iniyor ve kafasını çevirdiğinde kokpitte sağa sola bakabiliyor.

    Video :
    http://www.youtube.com/watch?v=IhaycgyFt2U&feature=fvwrel
  • GT5 de bunu PS3 kamerası sayesinde yapıyor ama Kinect'in daha çok merceği olduğu için kafa hareketlerini daha duyarlı izler.
  • e3 tanıtımında arabayı incelemek için kullanılıyordu, bence ondan bahsediyorlar.. ama kokpit için gelirse nasıl olur bilemiyorum... sonuçta sağa bakmak için kafamızı sağa çevirdiğimizde ekrana nasıl bakıcaz... 30 derece mi çeviricez... öyle birşey olursa en azından opsiyonel olmalı, sonuçta sürekli ekrana bakmak zorunda olmayalım, mesela ben araç kullanırken arada bir kafamı sağa sola çeviririm ama bunu yaparken ekranın değişmesini istemem... ne biliyim yapıcaklarsa da sağlam yapsınlar... olmadı gamepad devam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.