Şimdi Ara

LotR: War in the North'a Yeni Yapımcı Günlüğü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •      J.R.R. Tolkien'in ölümsüz eseri Yüzüklerin Efendisi serisinin yeni oyunu Lord of the Rings: War in the North için yeni bir yapımcı günlüğü videosu daha yayınlandı.
     
         Geçtiğimiz günlerde yeni bir tanıtım videosu yayınlanan oyunun bu tanıtım videosunda Sauron'un en önemli destekçileri haline gelen Númenórlular'ın bir üyesinin (Argendal?) büyük bir ordu kurarak Kuzey'e gönderildiği öğrenmiştik. Bugün yayınlanan yapımcı günlüğü videosunda ise yapım ekibinden Ruth Tomandl, Michael De Plater ve Philip Straub gibi bir çok isime yer verilmiş. 

         Videonun ana teması ise oyunda gideceğimiz yerler üzerine kurulmuş. Oyunun yapımcılarından Ruth Tomandl, War in the North'ta serinin daha önce gözükmeyen bir çok yerinin oyunda gözükeceğini belirtiyor. Videoda ayrıca kontrol edeceğimiz üç savaşçı ve daha önceki videoda anlatılan Black Numenor Argendal'a da yer verilmiş.
     
         Oldukça karanlık ve serinin atmosferine de yakışır bir oyun olacağı belirtilen War in the North'un bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.