Şimdi Ara

Rapor: Bizarre Creations Bu Cuma Kapanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Geçtiğimiz günlerde 7 Studios, şimdi ise Bizarre Creations. Activision'un çatısı altındaki yapım şirketleri bir bir kapanışa sürükleniyor. Daha çok, oyun değil, oyunun yapım tarafıyla ilgilenen sitelerden Develop'un yayınladığı rapora göre Bizarre Creations, bu Cuma kepenklerini indiriyor.
     
         İlk olarak İngiltere'nin Liverpool şehrinde 1994 yılında yapımcılık hayatına başlayan Bizarre Creations'u son olarak James Bond 007: Blood Stone oyunuyla görmüştük. Bundan öncesinde Bizarre; Blur, Geometry Wars, Project Gotham Racing gibi yapımlarla karşımıza çıkmıştı.
     
         Bizarre Creations'un kapanma nedeni hâla bilinmiyor. İlk önce bir söylenti çıkmıştı ve ardından bu söylenti Activision tarafından onaylanmıştı. Bu söylentiler bile Bizarre Creations'a alıcı bulmaya yetmişti. Zirâ, Bizarre Creations çalışanlarından birisinin Develop'a açıklamasında bazı şirketlerin söylenti sonrası kendileriyle ilgilendiklerini açıklamıştı. 









  • umarım komple activision kapanır.iyice gözünü para hırsı bürüdü bu firmanın.bir de call of duty'nin isim ve yayın hakkı için açılan davaları kaybederse de bayram ederim :))
  • Pc oyuncularının (benim gibi düşünen bir kısmı) özellikle; pc pek çıkarılmayan tarz olan god of war ve ya dmc gibi oyunlar onun dışında da en kötü ihtimal final fantasy şeklinde insanı sarıp sarmayalayacak tarzda oyunlar beklemekte. Açıkçası bu firmanın batmasının yaptığı projelere bakarak kaçınılmaz olduğu belliymiş. Farklılık yaratan hiç birşey yaptıklarını sanmıyorum. Bu benim naçizane düşüncem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.