Şimdi Ara

Apple Store'da Bedava: Sacred Odyssey

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Gameloft bildiğiniz gibi iPhone'un çıkışı ile birlikte ön plana çıkan en önemli firmalardan birisi olarak gösteriliyor. iPhone ve iPod dışında iPad'in çıkmasıyla da bir hayli aktif olan firma geçtiğimiz ay sonunda yeni oyunu Sacred Odyssey: Rise of Ayden'i çıkarmıştı.
     
         Sahip olduğu özellikler ile iOS'un en önemli aksiyon RPG oyunlarından biri olarak gösterilen Sacred Odyssey: Rise of Ayden an itibari ile Apple Store'da bedava.
     
         Oyunda Lasgalen krallığını kurtarmaya çalışan Ayden adlı karakteri kontrol ediyoruz. Başarılı bir savaş dinamiği dışında ata binme gibi oynanış dinamiklerine de sahip olan oyun bu görünümü ile Zelda serisine de benzetilmiş. Ayrıca deneme fırsatı bulduğum oyunun grafiksel ve seslendirme açısından da bir hayli iddialı olduğunu söylemeliyim.
     
          Sacred Odyssey dışında Super Soviet Missile Mastar adlı oyunda Apple Store'da bedava. 403 MB boyutundaki Sacred Odyssey'in ekran görüntülerine aşağıdan, iTunes sayfasına ise http://buradan ulaşabilirsiniz. Soviet Missile Mastar'ın iTunes sayfasına ise http://buraya tıklamanız yeterli.       
     








  • Not olarak eklerseniz iyi olur. 3G cihazlarda çalışmamaktadır. 3GS olması gerekiyor.
    çok büyük bir heycanla indirdim. Sonu hüsran
  • itunes sayfasında biri 10 dk sonra 6,99$ ödenmesi gerektiğini yazmış devam etmek için ama?
  • zaten bedava oyunların amacı kullanıcıyı tamamen aldatmaya ve hile yapmaya yöneliktir. İki bölümden oluşan bedava sürümler diğer bölümü aktif edebilmek için oyununj full sürümünü satın almaya teşfik ediyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.