Şimdi Ara

'BF 3, Gelecek Neslin Bu Nesle Taşınan Oyunu'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Yeni duyurulan Battlefield 3 için harika bilgiler ve açıklamalar gelmeye devam ediyor. Oyun sever olarak iyici iştahımızın kabartıldığı kesin.
     
        Game Informer'ın son sayısı için röportaj veren DICE baş yapımcısı Patrick Bach, Battlefield 3 için stüdyounun neden Frostbite oyun motorunu geliştirdiğini kısa ve öz biçimde şöyle açıklamış:

        "Xbox 720 veya Playstation 4'ü beklemek zorunda değilsiniz. Bunu size şimdi getirmek zorundayız ve bunu tüm platformlara yapacağız."

        Frostbite 2 için EA, "Animasyon, yıkım, alan ve ses kategorilerini bambaşka bir çıtaya çeken inanılmaz bir teknoloji" yorumunu yapmıştı.
     
        Az önce yaptığımız bir haberde ise Battlefield 3 ile ilgili Game Informer'ın sunduğu yeni bilgileri sizlere aktarmıştık. Dilerseniz bu habere buradan ulaşabilirsiniz. Frostbite 2 için ise size küçük bir sürprizim var. Ufak bir araştırma sonucu oyun motorunun gücünü yansıtan bir sunum videosu buldum. Bunu aşağıda izleyebilirsiniz :  
     








  • Peki satışlara gelince neden yerlerde siniz ??? CoD 1 Milyara yakın satıyor BF yarısı kadar bile satmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HooMie
    Peki satışlara gelince neden yerlerde siniz ??? CoD 1 Milyara yakın satıyor BF yarısı kadar bile satmıyor

    Sen CoD ile devam et dostum. İnsanların oyun zevki, onların satış grafiğiyle ölçülmüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin ÇAKI -- 8 Şubat 2011; 14:19:12 >
  • Battlefield'ın belli bir kitlesi vardır ...
    COD'dan 12-14 yaş arasındaki çocuklar fırlayıp BF'ye geçince tabi bu nasıl bir oyun derler
    Tabi COD'dan çok daha fazla beceri istediği gibi bir adam bile vuramazlar giderler COD'da proyum diye gezerler.
    Siz COD oynamaya devam edin ...
    Herşey satış rakamı değildir
  • BAD COMPANY 2 MP ÇOK zevkliydi ama sp de sunum yetersizliği hissediyordu kesinlikle bir mw2 sp gibi değildi yıkılma özelliği de çok güzel bir özellik di ama oyunda hep en fazla 3 katlı binalar vardı yani 10 katlı binaları yapımcılar oyuna koyamamışlardı çünkü yıkılma özelliği buna engel olmuşdu bu oyunda dergi taramasında da gözüküyo çok daha detaylı ve büyük binalar var eğer o binaları yıkabilirsek muhteşem olur.
  • Barxxx
    08.02.2011 14:27:15

    +1
  • BF serine çıkan Bad company 1 ile BC2 yi sakın ama sakın Battlefield 2 ve öncesi ile karıştırmayın. Bad company serisi tamamen konsol oyunu olduğu için anca cod ile yarışan bir oyun. Ama Battlefield 2142 ve öncesi oyunların COD la alakası yoktur. Tamamen farklı kategoriler. Battlefield 3 de eski özüne dönüyor yani bad company nin devamı olarak görmeyin. Hiç Battlefield 2 oynamamış olanlar bu oyunu Cod gibi birşey sanıyor ama alakası yok. Battlefield 3 ü Battlefield 2 oyuncuları 999 gözle bekliyor. Cod tarzından hoşlananlar Battlefield 3 e elini bile sürmesinler, çünkü bu tarz onlara göre değil. Cod tarzından hoşlananlar Bad company 3 ü beklesin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HooMie

    CoD 1 Milyara yakın satıyor


    Abartma istersen.
  • @HooMie

    Hangi CoD oyununun 1 milyara yakın sattığı görülmüş? Hepsini toplasan 1 milyar etmez.
  • HD olarak oyun içi resim yada gameplay bir video görmeden konuşmak istemiyorum ama şu yukarıdaki resim ve diğer haberde verilen resimlerden hiçte güzel bir oyun geliyormuş izlenimine kapılmadım ne yazık ki.. Silahlar ve kişi modellemeleri mevcut oyunlardan öte gitmemiş hatta eksik kalmış bile diyebilirim. Tabi bunlar sadece önsezilerim. Dergide yayınlanan resimlerden çıkardığım analiz.. Umuyorum ki böyle olmaz çünkü BF3 için çok büyük ümitlerim var.
  • bu resimlere bakıp beğenmeyen varsa oyundan anlamıyodur
  • call of duty bebeler içindir.
    battlefield ise büyüklere özgü.
    ayrıca black ops 1 milyarın 50'de biri kadar satmıştır(19.5 milyon)
  • Bir zamanların salt kantır oyuncuları şimdinin MW serisi oyunları. MW diyorum çünkü MW'den önce oynayanların yarısının COD oynadığını bile sanmıyorum. Neyse arkadaşlara katılıyorum. Bebelere balooon=MW
  • oha 1 milyar mı dünya nüfusunun bir kısmı bu oyunu oynuyor manasında bir şey demek bu yuh.. call of duty o zaman ülke olurdu o biçim bir para kazanmak demek bu aynı zamanda..
  • BSC Misafiri
    "bu resimlere bakıp beğenmeyen varsa oyundan anlamıyodur"

    Bu resimlere bakıpta asıl güzel bir oyun diyenler oyundan birşey anlamıyordur. Çünkü bu resimlerde sıradışı hiçbirşey yok. 2 duman 2 bina 2 silah 4 adam.
  • Cod'u hangi yaş aralıgının oynadıgı belli oldu 1 milyar satmışmış yok artık on yüz milyon sattı cod :D:D:D:D

    Cod'u 0-6 yaş grubu oynar küçücük maplerde koşturup dururlar ebelemece oynarlar

    Bf'i ise hardcore fps sevenler oynar bebelerin zekası yetmez sıkılırlar
  • Valla iddialı konuştular bu sefer cidden, hem bu hem COD'u yakalamaya çalışmayacağız,ondan daha iyisini yapacağız tarzı açıklamaları var DICE'a güveniyorum ama şu haberde dediklerini PC versiyonunda yapacaklar diye düşünüyorum..Bu oyun PC'de oynanacak oyunlardan biri gibi duruyor..64 kişi nere 24 kişi nere..Grafik farkı da yüksek olacaktır..
  • Battlefield serisi tamamen oyuncunun yeteneğine kalmış bir oyundur bazıları "inf" olarak iyi iken bazıları çok iyi uçak ve helikopter kullanabilir ve Cod serisindeki gibi "ilk vuran alır" mantığıyla işlemez.Taktik ve takım oyunudur.O yüzden Cod serisinde artık aşmış "Pro" olmuş insanların boruları bu oyunda ötmez.Hadi onu geçtim "Oyun çok sattı o zaman bu oyun süper" diyen bir kitleden de "Battlefield Oyuncusu" olmaz!
    Sevmiyorsanız almazsınız olur biter ;)
  • bebeler cod çok satıyo diyor ise onlara kötü bir haberim var:Pokemon ve Mario cod'un 10 misli sattı :D
  • Ben battlefield 2 bad companyyi oynadım ama pek sarmamıştı call of gibi. Bakalım...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.