Şimdi Ara

Battlefield 3 Video Analizi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Gündeme bomba gibi düşen Battlefield 3, Battlefield serisi hayranları başta olmak üzere çoğu kişiyi şimdiden heyecanlandırmayı başardı. Battlefield 3 hayran sitelerinden "enterbf3.com" forumunda Battlefield 3'ün yayınlanan teaser videosunun analizi yapıldı.
     
          41 saniyelik kısa videonun 10. saniyesine bakıldığında, USMC(United State Marine Corps) asker kıyafetini üzerinde taşıyan askeri görüyoruz. Videonun 10. saniyesi bizlere, oyunda Amerikan askerlerinin olabileceğini gösteriyor. Ardından 15. saniyede gördüğümüz M1A2 tankıyla, Battlefield 3'de Amerikan askerlerinin olacağı kanıtlanmış oluyor. Ayrıca yine 25. saniyede, USMC'nin kullandığı UH-1Y helikopterini görüyoruz.
     
          Son olarak, videonun 37. saniyesinde Rus askerlerinin kullandığı SU-37 savaş uçağını görüyoruz. Bu da oyunda oynanabilir olarak USMC askerlerinin yanı sıra Rus askerlerinin bulunabileceğini gösteriyor.
     
         Tabiki bunlar, dediğimiz üzere bir "video analizi". Oyunun çıkmasına yakın olarak doğru bilgiler gelecektir. Ancak, içerisinde bulunduğumuz senenin sonbahar aylarında çıkacak olan Battlefield 3'ün büyük sükse yapacağı kesin...
     
          Forum üzerinden bilgilerin bulunduğu linki gönderen "BfMonsterTR" adlı kullanıcıya teşekkür ederiz.
     








  • Bu sonbahar kanlı geçecek anlaşılan
  • Rus askerlerin kullandığı savaş uçağı 37'de değil, 27'den 28'e geçerken görünüyor :)
  • helal olsun sana be nasıl buldun rus ucagına mı baktın kac saniyede geciyor diye . inceleme için teşekkürler videodan bep bişey anlamamıştık
  • H.A.W.X oynayanlar bilir SU-37 ucaginin ne kadar güclü oldugunu eğer ucagi kullanırsak ki kullanıcaz manyak olur:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.