Şimdi Ara

Patrician IV: Rise of a Dynasty Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  

         Kalypso, geçtiğimiz sene PC için çıkarttığı strateji oyunu Patrician IV için ek paket geliştirildiğini duyurdu. Rise of a Dynasty ismindeki ek paket orijinal oyun gibi Gaming Minds tarafından geliştiriliyor ve 1 Nisan 2011'de piyasaya çıkacak.

     

         Orta Çağ'da geçen ticaret oyunu için çıkacak ek paket ile birlikte keşfedilmeyi bekleyen 8 yeni şehir ve 4 kişiye kadar co-op desteğine sahip multiplayer modu eklenecek. Rise of a Dynasty'de yeni özellikler, oyunun hayranlarının önerileri üzerine yapılan geliştirmeler ve sayısız güncellemeler bulunuyor. Ayrıca tekrar tekrar oynayabileceğiniz 6 adet yeni senaryoya sahip olacak.

     

         Patrician IV: Rise of a Dynasty'nin ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.

     








  • Ben Kalypso ve Paradox gibi şirketleri gerçekten tebrik etmek istiyorum ne kadar satamasalar ve kötü oyunlar(hepsi değil tabi ki) yapsalar da hala PC için oyun yapmaya devam ediyorlar...
  • @safak951
    Evet bende tebrik ediyorum.Simdi kötü oyun pek diyemeyiz bunlar zengin firmalar değil sonuçta.Ellerinden geleni yapıyorlar.İste ellerinde para olsa reklam da yapar daha iyi oyun çıkartacak hale gelirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.