Şimdi Ara

Dragon Age 2 Çıkmadan DLC'si Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      İndirilebilir içerikler oyun firmaları için büyük bir gelir kaynağı oldu. Artık hemen hemen tüm oyunlar için indirilebilir içerikler çıkıyor. Bu içeriklerin bir çoğu oyunun çıkışından sonra karşımıza çıksa da, çıkış tarihi ile birlikte duyurulan, hatta çıkışından çok önce duyurulan içerikler ile karşılaşır olduk. Oyunun bir bölümünün kesilip daha sonra içerik olarak satılması gibi durumlar açıkçası bir çok oyuncuyu bu tarz içeriklerden ve oyun firmalarından soğutmaya başladı.
     
         Tabi bir de madalyonun diğer yüzü var. Bazı oyun içerikleri de parasını sonuna kadar hakedip, oyuncuların beğenisini kazanabiliyor. Umarız Dragon Age 2 için Bioware tarafından bugün duyurulan içerik paketi de bu sınıflandırmaya giren bir içerik olur. Zira son yapımları ve oyun içerikleri ile Bioware'e inancımız sonsuz.
     
         Gelelim haberin asıl konusu olan Dragon Age 2 içeriğine. "The Exiled Prince" adlı bu içerik paketinde ailesi katledilen bir karakterin intikamını almasında yardımcı olacağız.
     
         Oyunun Signature Editionpaketini ön sipariş ile satın alacaklara bedava olarak sunulacak olan bu içeriğin normal fiyattı ise $7.00/560 MS points olarak açıklandı. 11 Mart'ta çıkacak olan oyunun içerik paketi için yayınlanan tanıtım videosunu http://buradan izleyebilirsiniz.
     







  • Deli gibi beklediğim bir oyun büyük olasılıkla DLC'lerinide alacağım.
  • Berbat oyun, aslında çok güzel ama bossarda takıldım.
  • Berbat oyun, aslında çok güzel :D
    Bu nasıl bir yorumdur :D:D:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.