Şimdi Ara

Naughty Dog: Sony Bizi Move Kullanmaya Zorlamıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •     Uncharted 3: Drake's Deception belki de 2011 yılında Playstation 3'ün en çok beklenen oyunudur. 3D görüntü sistemleri ile de uyumlu olacak oyun Move veya Sixaxis desteklemeyecek. Sony'nin daha fazla Move satmasına yarayabilecek Uncharted 3, sanırım hızlı yapısı nedeniyle Move'a uygun olarak görülmüyor.
     
         Naughty Dog yetkilileri de Uncharted 3'te Move kullanmamaları ile ilgili Sony'e ile karşı karşıya gelmediklerini söylediler.
     
        Sony'nin kendilerine asla "Move kullanmak zorundasınız" gibi sözler söylemediğini belirten yetkililer, kendilerinin Move kullanmanın uygun olmadığını söyledikleri takdirde Sony'nin buna karşı çıkmadığını açıkladılar.
     
         Naughty Dog yetkilileri, Sony'nin tabi ki kendilerine her türlü çılgın ürünü kullanmalarını önerdiğini, ama olmayacak şey konusunda da baskı yapmadığını da belirttiler.
     
         Bildiğiniz gibi Naughty Dog, Sony'e bağlı olan bir firma ve Sony emir verdiği takdirde Move'u kullanmak zorunda, ama yine de Japon devi geliştiricilere baskı yapmaya karşı gibi görünüyor.
     







  • Move ne ya. :D

    Oyun denilen tarihte çıksın yeterli. :)
  • Analog bu oyunda en iyisidir diye düşünüyorum. Hem oyunun hızı hemde atlama zıplamalarıda hesaba katarsak Move ile oynamak zorlayabilir.
  • Uncharted'a Move gitmez zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.