Şimdi Ara

Kendi Dünyasında Minik Bir Oyuncu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Oyuncu olmak nedir? Bazıları için belli bir konsolun hayranı olmaktır. Bazılarına göre ise "hardcore" olarak tabir edilen gruba girmektir veya belli bir türü sevmektir. Başkalarını oyundan anlamamakla veya daha az bilmekle suçlamak (sanki suçmuş gibi) gibi şeylerle sık sık karşılaşıyoruz.
     
        Yukarıdaki fotoğraftaki minik ise bir markette kulaklıklarını takıp Nintendo DS oynuyor. Sanki diğer oyuncuların bütün tartışmalarını duymak istemiyor ve kendi dünyasında, kendince eğlenmek istiyor.
     







  • O kulaklıktan bir tane de ben alayım, hiçbir kendini beğenmiş oyuncunun sesini geçirmeyenden olsun...
  • Malesef yeni nesil eski nesile oranla daha şiddete eğilimli şeylerden hoşlanıyor hep benzer tarzda oyunları seviyorlar Bulmaca(Puzzle), Macera ve genelde konu olarak çok güzel ama şiddet içermeyen oyunlar şimdiki neslin pekte ilgisini çekmiyor malesef bu tarz oyunlarında gelişimine engel görüyorum bu durumu.
  • " Başkalarını oyundan anlamamakla veya daha az bilmekle suçlamak (sanki suçmuş gibi) gibi şeylerle sık sık karşılaşıyoruz."

    Çok iyi demişsin dostum.
  • " Başkalarını oyundan anlamamakla veya daha az bilmekle suçlamak (sanki suçmuş gibi) gibi şeylerle sık sık karşılaşıyoruz."

    Bunlara kimsenin bir şey dediği yok,genelde bu sözün söylendiği kişiler hem anlamayıp (suç değil bu) hem de anlıyormuş gibi gelip burada yorum yapmak kesin sözler söyleyenler (bu hata işte)..DS'in yaş aralığı oldukça fazla ayrıca bayağı bir fotoğraf bulunur hem bu yaşlardan çocuklar hem büyükler oynarken..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.