Şimdi Ara

NFS: Hot Pursuit'ın Yeni İnceleme Notları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
7.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
         Need for Speed: Hot Pursuit'ın ilk inceleme notları oldukça başarılıydı, hatta Resmi Playstation Dergisi oyuna 100 puan vermişti. Diğer oyun otoriteleri de inceleme notlarını yayınladı. Puanlar oldukça başarılı.
     
         IGN, Gamespot, Eurogamer, 1UP gibi ciddi oyun otoriteleri Criterion'ın geliştirdiği oyunu çok başarılı bularak oldukça yükske puanlar verdiler.  İşte inceleme notlarının tamamı:
     
    * OXM – 70/100
    * PTOM – 100/100
    * Joystiq – 5/5
    * D’toid – 9.5
    * PushSqaure – 4/4
    * GamesRadar – 10
    * VideoGamer – 8
    * GameTrailers – 9
    * Made2Game – 9
    * GameInfromer -8.75
    * GameSpy – 90
    * IGN – 9
    * Gamespot -8.5
    * Gameplanet – 8.5
    * PC Games - 82/100
    * Eurogamer – 9
    * Atomic Gamer – 9
    * CVG – 9
    * VGD – 9
    * TotalVideoGames - 8
    * Guardian – 5/5
    * 1UP – A
    * GamerRant – 4.5/5
     







  • Ah Ap 2.5 ah..
  • Bence puanlar biraz yüksek, 75/100 benim notum.
  • oyundan anlamayan yorum yazmasa ne ıyı olur 100 uzerınden 75 mıs nfs arabası carpsın sana emi 90 lık oyun be bunu gormemek ıcın kor olmak gerek
  • Beyler BSC da oyun inceliyorum falan vs yapıyor nerde sen neden yazmıyorsun ha avrupada cıkmadımı diye ozaman ordan sipariş et kardesim seninde puanını alt da görmek hakkkımız buraya 100 lerce user giriyoruz yada üye diyelim ha benim hakkım girdiğim sitenin puanını aynı sıralamada görmek yapamam diyorsan kendime baska site bakayım ...
  • Puanlar fazla kaçmış... Baya fazla kaçmış...
  • valla bu puanlar çok be.ben 100 üzerinden 5 puan veririm anca.undergrand bile bundan daha iyi kalitede..ne grafiği nede oynanabilirliği beş para etmez.demoyu indirip oynadım.hiç tavsiye etmiyorum...bu oyunu oynayacağınıza split second 2 yi oynayın bin kat daha güzel...sadece tanıtım videolarını güzel gösteriyorlar oyunda ise hiç bi,şey yok...
  • Sitelerin verdiği puanların ticari kaygılar üzerine inşa edildiğini bilmeyen yoktur sanırım.

    O nedenle ben daima oyunu oynayan arkadaşların yapmış oldugu yorumlara daha fazla güveniyorum. Genel anlamda oyunun fanatikleri hariç yapılan yorumlar ne ise genellikle sonuç da o yönde çıkıyor.
  • Oyun genel anlamıyla pek hoşuma gitmedi, grafikler orta düzeyde. 75/100
  • oyunu orjinal alcak olanlar hiç bosa para vermesin derim
  • Ben de pek hoşlanmadım grafiklerden. Gerçekten araç tasarımları ve asfalt çok kaliteli gözüktü bana ama çevre o kadar mı kötü olur ya. Sırf yola bakıyorum bu yüzden.
    Notum 10/7... Dönüşler de deli saçması. El freniyle nasıl bir dönüştür yahu.
  • Beyler hepinizin yorumları oyunun Kötü olduğuna dair. Peki Madem beğenmiosunuz yapında biz oynayalım burdaki puanlar ticari olabilir ama ben oyunu beğendim acıkcası fabrika cıkışlı araçlarla güzel oynanış sağlanmış die düşünüyorum mutlaka eksikleri var ama son cıkan nfs oyunlarının arasında güzel bi dönüş olabileceğini düşünüyorum
  • Yine yorumlar uçmuş..O kadar editör oyundan anlamaz 50 site inceler hepsi reklamdır..Ayrıca oyuna göre muamele var Cod'a 9 puan az,Nfs'ye gelince uçuk..Halo şişirmedir, Uncharted 2 hak eder..

    Oyuna denilenlerde komik, dönüşleri beğenmiyorsan Nfs değil Lfs oynayacaksın..Arcade sevenlerde var..Oyundaki gelişme ortada ve en iyi Arcadelerden biri..
  • Ya resmen yorumlara uyuz oldum. Kendini bilmez 2-3 kişi evindeki dandik sistemiyle 800x600 de oyunu oynar sonra gelir burda grafiklere kötü der. Kardeşim git bir yüksek çözünürlükte yüksek grafiklerde oynada öyle gel yorum yap. Araç modellemesine kötü demiş ulan yuh artık ya. Dönüşlere kötü denmiş. Bu kişiye grand turismo getir daha 1 hafta geçmeden siler bilgisayarından. Bu oyun arcade bir oyundur. Eğlence amaçlıdır. Aynı firmanın yani Ea Games'in shift var git onu oyna o zaman kardeşim. Burda okadar oyun inceleme sitesi yüksek puan veriyor senin o evindeki 800x600 e oynadığın sistemle hiç oynamayın diyorsun. Yazık ya valla yazık. Oyundan anlamayanların birşey biliyormuş gibi gelip burda yorum yaparak kendini zavallı duruma düşürmesi gerçekten yazık...
  • Notları verenler bir Burnout, Grid, Dirt oynamış mı acaba. Oyun hakkaten güzel değil. Gerçekçilik de aramıyorum oyun arcade olarak kötü. Ortada doğru düzgün bi şehir yok. Araba sürüş özellikleri aralarında fark yok. vs. Çok şaşırdım notlara.
  • ben beğendim bu zamana kadar gelen en iyi nfs oyunu .
  • Ben de şu misafirlere uyuz oldum. Adam gibi üyelik alın..
    Sanırım bana yazılmış bu cevaplar fakat kendimi gayet iyi ifade ettiğimi sanıyorum. Yahu oyundan anlamak nedir arkadaş? Oyun yahu oyun!! Ben sevdiğim ve zevkli geldiği için oynarım oyunu. Sanki önemli bir meslek, bir işmiş gibi konuşmayın şu konuda. Sen anlıyon da ne oluyor? Okuduğunu anlayamıyorsun daha.. Aman oyundan bari anla. Ayrıca "araç modellemesi ve asfaltın görünümü hoşuma gitti" diye bir ifade kullanmışım. Bunu anlamayacak kadar angut olanlar gelip burda misafir olarak yazı yazıyorlar. Bir de şunu söyleyeyim: gtx470'le 800x600 çözünürlükte oynayan bi ben varımdır heralde :) Crysis kötü diyen de sizin zihniyet işte...!
    Bu yazımda "wox"'u da korudum biraz. Ayda 1 oyunluk bütçesi olanlara sesleniyorum! ALMAYIN! :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunescan -- 19 Kasım 2010; 1:43:01 >
  • valla aga ben çok beğendim.eski nfs geri dönmüş.ilk sayfadaki yorumlara sadece gülüyorum
  • açıkçası criterion games i burnout serinden çok severim. ama burnout daki o hava maalesef yakalanamamış. yani oyunda bir doygunluk yok. en eski nfs lerden beri takip ettiğim bir seri bu. tabiki yeni grafikler ve teknolojinin son nimetlerinden faydalanılmış ama. yine de oyunda bir boşluk hakim. bir underground, bir most wanted neydi ya. birde oyun konsola dayalı olmuş. bilgisayarda grafik ayarları bile birkaç seçeneğe bırakılmış. sistemi olan var olamayan var. almayın demiyorum tabiki ama verilen notlara göre bir beklenti içerisine girmemekte fayda var.
  • Öncelikle gunescan o yorumum sana değildi neden böyle bir tepki içine girdin anlamış değilim. Asıl alakadar eden underground bile bundan daha iyi kalitede diyen ve daha 2. sinin çıkacağı kesin bile olmayan hatta piyasada lafı bile geçmeyen splintsecond 2 diye birşeyi saçmalayan arkadaşaydı laflarım. Ayrıca burnout daki havayı yakalayamamasının sebeplerinden biride senaryonun gerçek şehirde geçmesi ve lisanslı araçların kullanılması. Burnout ta şehirde uçacak kaçacak çok yer vardı ve yarış çeşitleri güzeldi ama biraz daha ciddi bir oyun için ve bir oyun serisi için fazla egzotik türdendi. Ama ben hala oyuna 10 üzerinden 8.5 veriyorum. He ayrıca crysis'e kötü diyen zihniyet içinde asla olmadım. Crysisin gerek grafikleri gerek seslendirmeler gerek sanbox gerekse aksiyonundan dolayı hep sevmişimdir ve crysis 2 yide sabırsızlıkla bekleyenlerden biriyimdir...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.