Şimdi Ara

Deus Ex'ten Oynanış Videosu ve Ekran Görüntüleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •  

     

         Square Enix, dün söz verdiği gibi, Deus Ex: Human Revolution için yeni bir oynanış videosunu ve yepyeni ekran görüntülerini yayınladı.

     

         Deus Ex: Human Revolution'un yayınlanan bu oynanış videosunda, yöneteceğimiz karakterin bazı özelliklerini ve bol bol aksiyon sahnelerine şahitlik yapıyoruz. Karakterimizin sahip olduğu özellikler, oyuna ayrı bir zevk katacakmış gibi gözüküyor... 

     

         Oyunun yayınlanan oynanış videosuna http://buradan ulaşabilir, yayınlanan ekran görüntülerine ise aşağıdan göz atabilirsiniz. Çıkış tarihi henüz açıklanmayan Human Revolution, PS3, PC ve Xbox 360 için hazırlanıyor.

     







  • oyun zor olacak herlade :D:D
  • bazı yerlerde fps bazı yerlerde tps sebebi nedir acaba ? karışık olarak oynuyorsak hiç hoş olmaz bence..
  • Mükemmel. Köklerine sadık kalmışlar ki Deus Ex benim en sevdiğim serilerden biridir. Misafir arkadaşıma cevaben; TPS olarak oynarken siper alıyoruz, Gears of War gibi. Etrafı daha iyi görebilmek amacıyla yani. Bu sayede stealth olayı da tam oturmuş oluyor hem de FPS'ye verimli bir şekilde siper olayını yedirmiş oluyorsunuz. Hep yapsınlar dediğim bir şeydi, DE'de yapmaları beni ayrı mutlu etti :) Ayrıca video linkinde biri '' neden açık alanlar yok'' demiş. Deux Ex'te ne zaman geniş alanlarda kapıştık ki :) Crysis falan değil bu. Öyle çat çut dalınacak bir oyun da değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.