Şimdi Ara

Shinji Mikami'nin Zorlu Çocukluk Yılları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Şu sıralar başarılı oyunlarına bakıp hayranlık duyduğumuz Shinji Mikami, bildiğiniz gibi korku oyunlarının en önemli isimlerinden Resident Evil'ın yaratıcısı. Mikami'nin yaşamı da bir zamanlar korkunçmuş, tabi bunun Resident Evil ile bağlantısı yok.
     
        Mikami; Famitsu dergisine çocukluğu ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Babasının şiddete meyilli bir insan olduğunu ve her gün kendisine vurduğunu söyleyen Mikami; bir gün ev ödevini yapmadan yatağa gidince bakın neler olmuş:
     
        "Gecenin bir yarısı uyurken beni tekmeledi ve evin dışına çık dedi. Ben de pijamalarımla ve ayakkabılarım olmadan çıktım ve bana arabanın önünde durmamı söyledi. Daha sonra arabayla beni takip ederek evimizden sahilin kenarına kadar 5-6 kilometre koşturdu."
     
         Sahil kenarına vardıklarında Mikami'nin babası hiç bir şey demeden arabayla eve geri dönermiş. Mikami'nin son sözleri ise şu oluyor.
     
         "Bu durumu düşündüğünüzde, polis pijamalı ve yalın ayak bir çocuğu arabayla takip eden adamı görürse, onu göz altına almak ister, öyle değil mi?"
     
         Bazı insanların yaşamı hiç de kolay olmuyor. Bugünkü konumlarına gelene kadar oldukça zorlu yollardan geçmek zorunda kalıyorlar. Mikami'nin durumu da bir zamanlar hiç de kolay değilmiş.  
     
     







  • haber mikami olur da benim yorumum olmaz mı?
    acıların çocuğu mikami,kahrolsun böle babalar ne diyim?zaten o oyunlar normal bi adamdan çıkmaz ki anormal olmak lazım,mikami usta sana saygım sonsuz en sevdiğim japon sensin,bi de ip-man var ama o çinli seviyorum lan sizi:D
  • çakamamış mı agzına bi tane :D
  • Resident Evil'in temelleri demek böyle atılmış :D
  • yazık nasıl bir baba,mikami nin yerinde olsam odamın en ufak açığında dava nın kralını açardım :D
  • Japonya bayağı disiplinli yalnız ama teknoloji vs. ama bayağı bir disiplinli ülke ve erkekler genelde sert oluyor..Şaşırmadım o nedenle ama bu psikoloji efsane bir korku oyunun çıkmasını sağlamış..Rahat yaşasa Mikami Mikami olmayacaktı büyük ihtimal..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.