Şimdi Ara

Infinity Blade'in İlk Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
         Epic Games'e bağlı Chair Entertainment tarafından geliştirilen Infinity Blade'in ilk videosu sonunda ortaya çıktı.

         Daha önce Project Sword ve Epic Citadel adıyla Unreal Engine 3'ün iPhone'da neler yapabileceğinin kanıtı olarak duyurulan projenin adı Infinity Blade olarak değiştirilmiş ve gerçek bir oyun olarak karşımızaçıkacağı açıklanmıştı. Şimdi ilk oyun içi görüntülere şahit oluyoruz.

        Oyunun ilk videosunda çeşitli dövüş sahnelerinin yanı sıra level atlama ve karakter gelişimi ile ilgili tanıtımlara da rastlıyoruz. Infinity Blade'in aksiyon-rpg türünde olacak olması kısa süreli bir macera yaşamayacağımızın da göstergesi olabilir, çünkü sırf karakter gelişimi için bile oldukça zaman harcayacabiliriz.







  • Grafikler cidden harika görünüyor. Bu kadar güzel görünmesinin sebebi sanırım dövüş sahnelerinde Heroes of might and magic gibi ayrı bir sahneye geçişinden kaynaklanıyor. Daha net bir şekildede Mortal Kombat'daki Konquest modunu oynayanlar nedemek istediğimi anlayacaklardır.
  • herkez OHA diye mesaj yazsın :D

    bunasıl birşeydir,iphone gerçekten kaliteli.biri demişti iphone nin psp ve ds den daha kaliteli bir yazılım ve donanım yapısına sahip diye.
  • Uğraşsalar iphone'a neler neler çıkarırlar ama işte aletin satış ömrünü uzatmak için tam kapasitesini ortaya koymuyorlar gibime geliyor. Bknz. "Ps3 tam kapasitesine ulaşmadı daha" gibisinden başlıklı haberler.
  • iPhone ve iPod Touch'lar PSP ve DS'den hem grafik çipi hemde işlemci olarak çok üstünler.Bu sayede iOS cihazları oyun geliştiriciler için bulunmaz bir nimet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.