Şimdi Ara

Ono, Inafune'nin Ayrılması Nedeniyle Üzgün

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Keiji Inafune'nin Capcom'dan ayrılacak olması firma açısından hiç de iyi olmayacak gibi görünüyor. Gerçi kim bilir belki de gençler yeteneklerini sergilemek için daha fazla şans bulabilir ve Capcom'da işler daha da iyi gider. Bunu zamanla göreceğiz.
     
         Street Fighter 4'ün yönetmeni olan Yoshinori Ono, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Inafune-san'ın gidişi dolayısıyla gerçekten çok üzgünüm. Onun ne düşündüğünü bilemiyorum" sözleriyle ünlü yapımcının gidişini yorumladı.
     
         Inafune'nin ayrılmasından sonra siz firmanın son umudu musunuz? sorusuna ise "Şu sıralar kendimi işlere o kadar da adamış değilim. Bir süreliğine dinlenmek istiyorum" diye yanıt veren Ono'nun kaçamak yanıt verdiği gözlerden kaçmadı.
     
         Shinji Mikami, Hideki Kamiya gibi isimlerin ayrılmasından sonra Keiji Inafune'yi de kaybeden Capcom'un bundan sonra geliştireceği oyunlar bakalım nasıl olacak.
     
     







  • çok yazık oldu ya capcom un saçma sapan hırsları yüzünden bütün dahilerini kaybetti ama ben söyliyim yoshiro ono capcomda kalan son isim bu adamda giderse capcom...3. sınıf bi oyun firmasına dönüşür,zaten devil may cry i ninja theory e satmalarından belli çünkü yapacak adam kalmadı şimdi oyunların isim haklarını satıyor çok yazık ne hale düştü dünyanın en iyi oyun firması çok üzlüyüor ve capcomu bu hale düşüren yöneticilerini eshefle kınıyorum,mikami ve kamiya ya yapınlanlar keichiye de yapıldı demek,yoshiro ono da gitse ne olur firmanın hali bilmiyom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.