Şimdi Ara

Kinect için Kutu Açma Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    kinectgameunboxing

     

        İngiliz tabanlı bir satıcı olan GAME, 10 Kasım'da çıkışını yapacak olan Kinect için harika bir kutu açma videosu hazırlamış.
     
        Kutunun içinden Kinect'in ve diğer aparatların tek tek çıkışını an ve an görebiliyor ve Kinect'in nasıl çalıştığı ile ilgili bilgi depolayabiliyoruz.
     
        Bu güzel videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. (Youtube videosudur)
     







  • Bari okuduğu kağıdı kameranın önüne alsalardı. Daha zor olurdu anlaşılması. Adama vermişler övgü dolu kağıdı (!) okuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D1F7C3A0 -- 30 Ekim 2010; 10:43:35 >
  • kinect casual gamerlilar icin uretilmisdir artik neniz ve dedenizle oynarsiniz xbox sahibleri :D boyooyt
  • Çıkmamış bir alet için nasıl böyle konuşabiliyorsun ? Üstelik Fable, Forza ve Star Wars gibi en hardcore yapımlar bu alete çıkıyor. Tamam casual oyunlar şu an için ağır basabilir fakat Move'da kaç tane hardcore yapım var ? Heavy Rain, Killzone, RE, MAG. Diğer oyunları gayet casual oyunlar. Unuttuklarım varsa özür diliyorum fakat çıkmış bir alet ile çıkmamış bir aleti karşılaştırıyoruz. 4'e 3. Ne fark ama... Casual'i bir ülke falan sanıyor heralde arkadaş, Casual Gamer'lılar nedir abi ? Senin hemşerilerin falan mı ?
  • evet emin ol casual yapımlar için çıkıyor onun için bütün eklemlerini okuyor ve yansıtıyor senin MOVE'undan 10kat daha kaliteli bir alet olacağı kesin ;) siz o mavi ışıkla ve zor olan kalibrasyon testleriyle zaman harcarken biz oyunun keyfini çıkaracağız ;)
  • Forza ve kinect mi?? en kısa zamanda bi psikoloğa görün.direksiyonla oynamak varken elinde deli gibi hayali direksiyon mu tutacan???Komik ollmayın
  • çelişkiye bak kinecti açan adam zenci ama kinect zencileri görmüyo :D
  • @d3l1kanli
    Senin gibi her başlıkta Sony'yi babasının şirketi gibi savunan birine cevap yazma gereği bile duymuyordum fakat belki etraftan iki üç bilgisiz gelir yanlış anlar belki. Kinect tuttuğun her şeyi algılayabiliyor, bunu gösterdilerde. Git direksiyon tut, Kinect onu algılar zaten. Gelip burada 2-3 yarım yamalak bilginle ahkam kesmeye kalkışma, yerin dibine sokarlar adamı.
  • BSC Misafiri
    31.10.2010 13:28:50

    sen arabayıda allah bilir eline yuvarlak bi cisim alıp öyle sürüyorsundur.direksiyondan daha iyi diyosan seninle ölene kadar tartışırım..fable,star wars olabilir ama forza dersen ben gülmeye başlarım.omuzlarının üstünde birşey taşıyan (ki sende o yok) herkes direksiyonla forza oynamanın kinectle forza oynamaktan daha çok zevk vereceğini bilir.ayrıca ne konsol fanlığı ben sony ps gibi bişey dedimide atlıyosun?kinectle forza oynamak mantıksız dedim..şimdi sen çık girdiğin delikten...tabi bunun için bsc misafiri olarak msj yazmışsın bravo sana..
  • @bbaattuu

    kinect zencileri görüyor nerden uyduruyorsunuz böyle deli saçması söylentileri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    @bbaattuu

    kinect zencileri görüyor nerden uyduruyorsunuz böyle deli saçması söylentileri

    Ciddiye mi aldın ? Esprinin ne olduğunu biliyor musun ? Hani insanı güldürmek için yapılır, gerçek ile alakası azdır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3l1kanli

    Forza ve kinect mi?? en kısa zamanda bi psikoloğa görün.direksiyonla oynamak varken elinde deli gibi hayali direksiyon mu tutacan???Komik ollmayın


    Selamlar,
    Burada yazılanlar içinde en çok buna güldüm... Deli gibi hayali direksiyon Süper!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bbaattuu

    çelişkiye bak kinecti açan adam zenci ama kinect zencileri görmüyo :D

    Bu da süper
    Kinect for whites
    Kinect for negros
    Kinect for chines
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.