Şimdi Ara

Kinect için 500 Milyon $ Pazarlama Planı Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
     
        Kinect çıkışı ile hem bu aksesuarın satışlarını hem de Xbox 360 satış rakamlarını ikiye hatta üçe katlamayı hedefleyen Microsoft, ürününü daha cazip hale getirmek için hiç bir masraftan kaçınmıyor.
     
        Bunu daha da pekiştirmek gerekirse, şirketin tatil sezonunda tam 500 milyon dolarlık reklam ve pazarlama planları bulunduğu ortaya çıktı. Hatta ünlü yönetmen Steven Spielberg'in bile 1 sene öncesinden Kinect çıkışı için bazı projeler yapmak üzere Microsoft ile nikah kıydığı belli oldu. Microsoft'un Pepsi, Kelloggs ve Burger King gibi yiyecek içecek ve Fast food şirketleri ile de reklam yapacağı belirtilirken şimdiden Nickelodeon, Disney kanalları, ve YouTube'da Kinect reklamları göstermek için anlaşma sağlamış.
     
         Microsoft'un şimdiye kadarki en büyük reklam stratejilerinden birini hayata sokacağını söylememe gerek yok sanırım. Kinect'i hala bilmeyen kalmadıysa bu reklam ve stratejilerden sonra bilecek, bildiği halde almak istemeyenlerin çoğu almak için can atacak. Microsoft, Kinect'e daha önce hiç bir ürününe olmadığı kadar çok güveniyor.
     
         Kinect'i şu anda almak istemeseniz de Microsoft'un reklam ve tanıtımları dolayısı ile tekrar düşünmeye zorlanacağınızdan eminim. Bakalım tatil sezonu neler gösterecek?









  • inşallah bu yaptığı reklamlar vs. elinde patlamaz :)
  • salaklara bak.Herif HALO GİBİ BİR EFSANEYİ KAPTIRDI,YENİ EXCLUSİVE YAPACAĞINA REKLAMA PARA DÖKÜYOR.İNŞALLAH ELİNDE PATLAR.
  • Bu da artık Kinect fos diyenlere cevap olmuştur. Söyleyin bakalım Einstein'lar dünyanın en büyük şirketi Microsoft, fos olacak bir alete bu kadar para yükler mi ? Şu ana kadar ki en büyük reklam stratejisini uygulayacak diyor yahu. El insaf.
  • bsc misafiri ne dediğinin farkında değilsin herhalde.x-box gibi hardcore oyunculara seslenen bir konsola casual alet geliyor.açıkçası çok istememe rağmen almıyacam.çünkü yapılacaklar sınırlı.insan tüfek verir de halo oynatır ya da testere verir geow oynatır.hepsini geçtim FENER VERİR ALAN WAKE OYNATIR.ALAN DIŞINDA HEPSİ ZOR AMA ALAN WAKE ÖYLE OYNANSA SENCE DE MÜTHİŞ OLMAZ MI?AMA CASUAL OYUNCULARA SESLENİYO KİNECT.BİZE PEK FAYDASI DOKUNMAZ
  • Kinect pc içinde geleceği için bu kadar reklam bütçesi ayırması gayet normal bence .
  • Dostum Kinect tuttuğun her şeyi algılıyor. Yani fener tutarsan algılar bunu Kinect. Tüfek tutarsan da algılar. Bunu E3'te de yaptılar. Forza Kinect'te mesela yastığı direksiyon olarak kullandılar, Kinect de gayet iyi algıladı. Ama sen de haklısın, Microsoft reklamlarında -şimdilik- hep casual oyunlara yer veriyor. Ama bu aletin önü açık. Kinect'in PC'ye geleceğini kim söyledi misafircim, okuma yazman yok mu ? "Gelebilir"in ne anlama geldiğini bilmiyor musun :)
  • Halo gibi bir efsaneyi nereye kaptırdı MS ya Halo'nun isim hakları MS'de hala..Valla MS çok güveniyor bu alete bakalım fos çıkmaz umarım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.